Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Arne is privéchauffeur tijdens het Nederlands Film Festival: “Seheimen blijven in de auto”

Arne is privéchauffeur tijdens het Nederlands Film Festival: “Seheimen blijven in de auto”

Monique van de Ven, Jeroen Spitzenberger en Rivka Lodeisen: Arne van Wienen heeft ze allemaal bij bijrijdersstoel. De 55-jarige Uträchter ging met een BN-vrachtwagen naar het Nederlands Film Festival. Tijdens deze week verloor hij zijn baan bij een verzekeringsmaatschappij voor vrijwilligerswerk als privéchauffeur.

De afgelopen zes jaar reisden acteurs en griffiers van Arne tijdens het Nederlands Film Festival met de auto naar de Stadsschouwburg. “Ik mag Door Heel Nederland kruisen in een mooie auto.”

Hoe ziet een chauffeursdag eruit?

“Ik zorg altijd dat ik naar Prepared op Pad ga ga. Van Tivoren Haal ik flesjes water uit de supermarkt, kauwgom en één druppel zakaat. Ik hoop dat het eten niet lekker is. Bij het begeleiden van de gast naar de auto, de beleefde kleding netjes op te bergen en vooral zorgen dat de gast zich comfortabel voelt. Ik besefte dat je halve dag rust elke avond je eerste adres is.

Ik hoop dat dit geen korte gastvrijheid is

“Gedurende die tijd probeer ik het gevoel te krijgen dat iemand daar wil zijn.” Zodra ik in de auto stap, zeg ik: Doe deze dingen die je moet doen. Ik ben hier voor jouw leven en in jouw leven.’ Dan ontmoet ik dat de gast zich kan ontspannen. Een van hen zette zijn telefoon aan en de ander ontmoette mij in gesprek over een familieruzie. Dan is van toepassing; “Wat zit er in het woord waar je automatisch over schrijft, in de auto.”

Wat is de reden hierachter?

“Er zitten veel mensen in de auto. Denk aan Monique van de Ven over Haar Mann, regisseur Antoinette Böhmer, Jeroen Spitzberger, Rivka Lüdezen en Jess Schulten van Asschatte over Zijn Son. Dat bestaat niet, omdat het niet kan worden geverifieerd. Zo vond Reideck van de week Willem Woeg (Miss Kiss) en zijn vriend in de Stadsschouwburg. Zijn vriendin begon uitvoerig te praten over de verschillende projecten van Willem. Hij was hier zelf te bescheiden voor.

READ  Groot protest van Nederlandse boeren. Ze vrezen voor hun levensonderhoud.

Lees meer onder de foto’s >

Bestaat er een situatie waarin verandering mogelijk is?

“Twee jaar geleden wist ik het S10-product te redden toen het het Gouden Kalveren Gala heette. Tijdens de terugrit zei hij: “Ik heb zo’n trek!” Is het mogelijk om groter te zijn dan McDonald’s? Binnen een half uur zijn we zaten in de auto. Op zich hoef je je geen zorgen te maken, ik ben nog steeds beter dan dat, maar er zit niets anders op. Uiteindelijk heb ik het probleem opgelost door de hele rekening te betalen. Zee stond erop dat ik een Tikkie zou afzender “, maar Wilde niet. In plaats van Dus zei ik: “Ooit worden jullie weldberoemd, dan klop ik bij je aan en ik naar een concert.” Een van de producten is onlangs gemaakt via de S10 reisplanner-app. Op 7 december Ik had een reünie met mijn dochter!

Zou dit op het Nederlands Film Festival ook het geval kunnen zijn?

“Ek Ben is toevallig Ingerold. In 2016 heeft mijn vrouw een aantal maanden vrijwilligerswerk gedaan, onder meer op het Nederlands Film Festival. Ik ben zo enthousiast dat ik me voor dit jaar heb aangemeld. Ondertussen hebben we zes jaar ».

“De vaste groep chauffeurs kent elkaar. Dat maakt het erg gezellig! Als kers op de tart zijn Alle vrijwilligers zijn welkom op het Gouden Kalveren Gala. Beter is hier helaas niet, het draait allemaal om de chauffeurs.”

Lees meer onder de foto >

Arne met een groep op weglober
Arnie met dragqueens op de rode loper Foto: Arnie

Ben jij een film fan?

“Ik ben gek op goede films, van een populaire Hollywoodfilm tot een intieme film Kunsthuis. Het liefst zie ik ze in de bioscoop in of rond Utrecht. Mijn favoriet is de CineLounge in Houten. Hier zitten de dikken in de stoel wat erg lekker is. Er is er een Hij zou moeten Voor meer wil ik dat je twee keer per meter bent.”

READ  Mattis over paranoia veiligheidsconferentie: - Tijd om naar Nederland te kijken?

“De volgende film die ik zag was Droom zacht. Dit is de openingsfilm van het filmfestival. “Daar ben ik heel benieuwd naar.”

Wie is Raj Nog Rundriden?

“Pierre Bokma staat bovenaan mijn lijstje. Buiten de auto heb ik hem al eens ontmoet. In De Kinepolis stond ik zelfs met mijn collega’s op het werk. Tuen Kwam Pierre loopt vooruit en gaat richting het kapot slaan van een weerbarstige rots. Wat een humor! “

Volgende Utrechter van de Wyck

Idere Week nombeiren we iemand naar Utrechter van de Week. Heeft u ook een bijzonder verhaal? Kom jij uit Utreshtar en wil je geïnterviewd worden? Laat het ons weten!

Meer Utrechters op aarde: