Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Astrid S wordt geprezen als eerste filmdebuut in Three Nuts for Cinderella – NRK Cultuur en Vermaak

Het Tronder-meisje, dat tot nu toe vooral bekend was om haar stembanden, moest veel dingen leren die ze nog nooit eerder was tegengekomen.

– Ik leerde rijden, ik leerde sprinten, ik leerde pijl en boog schieten. En er waren wat stunts, waar ik niet veel over kan zeggen, zegt ze stiekem.

NRK is in een film gefilmd in Maihaugen in Lillehammer. Hier is de opname van de grootse openingsscène van Three Nuts for Cinderella – de remake van de Duits-Tsjechische klassieker uit 1973.

In zowel de oude als de nieuwe versie is Assepoester een energiek en uitdagend personage dat volgens Astrid S of Astrid Simplas een geweldig rolmodel is voor jonge meisjes.

– Je volgt haar reis waarbij ze zwaar onderdrukt wordt door haar stiefmoeder, en een beetje wordt gepest. Dan krijgt ze uiteindelijk vertrouwen in zichzelf en verzet zich. Het is dus diervriendelijk en symboliseert goede waarden. Ze loopt snel en kijkt ook al is ze een meisje. Daarom vind ik haar zo’n krachtig en prachtig rolmodel.

Voorbeeld: Astrid Sempas is verheugd om Assepoester te vertolken. Ze gelooft dat Assepoester een sterk en geweldig rolmodel is voor jonge meisjes.

Foto: Lars Eric Skrivsrud/NRK

Drie noten zorgen voor sprookjesachtige magie en zorgen ervoor dat Assepoester uiteindelijk een prinses in een trouwjurk wordt. In de rol van Assepoester maakt popster Astrid S haar filmdebuut.

– De acteerervaring was erg leuk en een beetje eng. Ik geniet echt van mezelf. Maar voor de camera en op een set staan ​​is heel nieuw voor mij. Ik ben nog steeds een beetje geschrokken, zegt Sempelas.

SE haar video!

We bezochten de filmset in Lillehammer waar “Three Nuts for Cinderella” is opgenomen. Video: Jesper Nundal

Hij definieert zichzelf in Assepoester

Schuilt er een Assepoester in jou?

– Oi… Ik herken mezelf in het feit dat het moeilijk is om je af en toe te verdedigen en dat het moed vergt. Dan zie ik af en toe dat ik het zelf kan. Ik heb het gevoel dat ze erg naïef is, en ik denk graag dat ik dat ook ben.

Met deze productie meent Astrid Simplas iets belangrijks over te brengen.

– Ik vind het een belangrijke film, want ik heb echt naar Assepoester in het origineel gekeken. Dus ik hoop dat veel jonge meisjes de film kunnen zien en denken dat ze echt stoer en dapper willen zijn zoals Assepoester.

Regisseur: – De meest getalenteerde

Regisseur Cecily Moseley tijdens de opnames van Assepoester in Mayhaugin in Lillehammer.

Regisseur: Cecily Moseley gelooft dat Astrid S. misschien wel de meest getalenteerde en toegewijde is die ze ooit heeft gewerkt.

Foto: Lars Eric Skrivsrud/NRK

Regisseur Moseley gelooft dat Smeplass niet alleen sterk en dapper is, maar ook getalenteerd voor de camera. Ze beknibbelt niet op superlatieven.

Werken met Astrid is een geschenk vanaf het moment dat ik wakker word tot ik ‘s avonds ga slapen. Ze is de meest toegewijde, toegewijde, toegewijde en getalenteerde persoon met wie ik ooit heb gewerkt.

En ze voegt eraan toe:

Ze verrast me de hele tijd en leert me veel.

Anne-Marit Jacobsen en Astrid S tijdens een remake van Assepoester in Mayhaugin in Lillehammer.

Mythe en Lof: Er is een enorm verschil in de acteerervaring van Anne-Marit Jacobsen en Astrid Semplas. Maar ze vinden het cool dat we allebei in dezelfde film zitten.

Foto: Lars Eric Skrivsrud/NRK

– Sexy en mooi persoon

Anne-Marit Jacobsen is een levende legende en een van de meest waardige acteurs van het land, en elke kerstnacht is ze te zien in Reisen tot Julestjernen. Het groet ook de debutante.

Ik ben zo geïntrigeerd door Astrids ogen dat ik ga zitten staren. Ze is een sexy en mooi personage die in deze film iets heel bijzonders zal laten zien.

En Jacobsens gezichtsuitdrukkingen vallen op als ze zegt:

Dus deze muziek is erg belangrijk voor een acteur. We weten dat het volledig onmuzikaal is, en dat is precies wat het een beetje moeilijk maakt. “Maar daar kan ik haar nog een klein beetje leren voordat ze gaat zingen”, zegt Anne-Marit Jacobsen lachend.

Beide acteurs zijn verheugd om deel uit te maken van een remake van de klassieke film. Semplas zegt dat ze een van de vele Noren is die de originele film als een verplichte gewoonte op kerstavond zagen.

Ik heb dus een zeer hechte band met hem. Het origineel is prachtig en heeft een speciaal plekje in de harten van velen. Dan kunnen we alleen maar hopen dat mensen deze versie ook te zien krijgen.

Van de opname van Assepoester in Mayhaugin in Lillehammer.

Opname: zowel beroemdheden als figuranten zijn aan het werk terwijl Three Nuts for Cinderella aan het opnemen is. De film is een update van het origineel uit 1973.

Foto: Lars Eric Skrivsrud/NRK

READ  300.000 salarisverhoging voor een falende aanvrager