Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Bekijk een live-uitzending van de Hadad Cup-wedstrijd – Aafak

Torbjørn Kallevåg van AaFK speelde voor Hødd en heeft een seizoenkaart in Høddvoll, heeft clubvrienden en woont in Ulsteinvik. Het is veel moeilijker te benaderen.

Dit is hoe Hødd en AaFK hun woensdagbekerwedstrijd beginnen:

Limiet (3-4-3): Ole Monrad Alm – Magnus Bron Hansen, Thomas Lillo, Ole Hiltene Nielsen – Jan Benjaminsen, Peder Nersveen, Sever Skidi, Eric Sauns – Christopher Udvin, Robin Helmetheth, Alfred Scriven.

De bank: Denis Korneseks, Andreas Fuertoft, Evind Helgesen, Isaac Schottheim, Martin Haheim-Elvester, Bendik Engin, Frederic Gerdi, Anselmi Normella en Andreas Televik.

AaFK (3-4-3): Michael Lansing – Petar Golubovich, David Velman, Nikolai Hopland – Simin Raven, Christopher Barmen, Dario Canadega, Jeppe Mo – Torbjorn Kalevog, Sigurd Hogan, Simin Bolkan Nordley.

De bank: Tor Erik Larsen, Nenass, Jorggen Hatlehol, Mamadou Diaw, Isak D. Määttä, Oscar Solnørdal, Besim Serbecic, Alexander Juel Andersen en Stian Holte.

Ik zou niet eerlijk antwoorden als ik zou zeggen dat het niet speciaal zou zijn. Het is een gevecht om naar uit te kijken. De bekerwedstrijden zijn sowieso erg leuk en nu wordt het een heel speciale lokale derby voor mij. Ik heb goede herinneringen aan de club, dus het wordt leuk, vertelt Torbjørn Kallevåg aan Sunnmørsposten.

seizoenspas

De AaFK-speler had zowel vorig jaar als dit jaar gehoopt dat Hødd een bekertegenstander zou zijn, en nu is het dan eindelijk zover. De 29-jarige heeft goede controle over wat de AFC te wachten staat tijdens de bekerwedstrijd van woensdag.

– Ik heb de afgelopen twee jaar seizoenskaarten gehad en ik volg Hødd sinds ik vertrok na het seizoen 2017. Ik kijk alle wedstrijden die ik kan in het stadion, en als ik niet in het stadion ben, kijk ik naar de wedstrijden online.

READ  Hollandse ster op hartproblemen: - Waarom doe ik dit nog?

Hij gaat verder met te zeggen dat hij de afgelopen vijf jaar bijna alle wedstrijden van Hødd heeft gezien.

– Het is een club waar ik zo dol op ben, dan hoop ik dat AaFK-fans het zullen accepteren, lachend voordat ze verder gaan:

– Hij betekende veel voor me. Ook puur persoonlijk, want ik heb woningen en kinderen in Ulsteinvik.

De AFC-coach was teleurgesteld na het scoren: – We gingen uiteindelijk uit elkaar

Foto

AaFK miste een voorsprong van twee doelpunten in drie minuten – een gelijkspel thuis tegen Vålerenga

Foto

De bekerwedstrijd tegen Hødd wordt een speciale voor AaFK Torbjørn Kallevåg, die sterk geassocieerd blijft met Hødd.
afbeelding: Alexander Svendsen

Foto

Dit is het familieduel dat niemand wil verliezen: – Je kunt niet verliezen

Foto

De speler wisselde: “Hij verspilde en miste grote kansen. ga nu zitten “

Dichtbij

Kallevåg staat dicht bij degenen die voor Hødd werken en spelen. Hij noemt drie namen in het bijzonder.

– Het is zo dichtbij. Athletic directeur, Jesper Tournqvist, Robin Helmseth en Eric Saunes, zijn drie mannen met wie ik regelmatig contact heb. Daarnaast ken ik veel mensen in de club. Dus ik heb veel met ze gepraat over het gevecht.

In de wedstrijd kunnen er nog wat lastige duels volgen tussen de spelers van Hødd en Kallevåg.

-Misschien hebben ze een extra verlangen om me op te halen. Ik hoop dat ze me een beetje geven, het is gewoon leuk, zegt hij en komt met een waarschuwing voor de grap aan Hødd-spits Robin Hjelmeseth:

– Hjelmeseth moet oppassen, lacht Kallevåg.

De twee teams ontmoetten elkaar voor het laatst in een derde ronde bekersorteerwedstrijd in 2015. Destijds speelde de huidige AaFK-speler voor Hødd, tegen AaFK, en hielp hij het eliteteam van de competitie Høddvoll met 1-0 te verslaan. Dit keer hoopt hij dat AaFK gaat winnen.

– We zullen ze pakken, maar we moeten ons best doen. Ik ben aan de andere kant geweest en heb AaFK geraakt, dus ik weet waar Jira Haad is. Ze gaan natuurlijk 2 tot 3 procent omhoog, als underdogs en dat ze een publiek bij zich hebben.

Foto

Torbjørn Kallevåg maakte zijn eerste competitietreffer van het jaar in de wedstrijd van zondag tegen Vålerenga. Nu hoopt hij dat er in de toekomst meer goals zullen vallen. (nr. 14 op de foto)
afbeelding: Marius Simonsen

Foto

Fredriksen dacht dat AaFK het moeilijk zou hebben in de Elite Series. Nu is hij onder de indruk.