Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Bianca Ingrosso brandde – en worstelde nog steeds – VG

Tv-beroemdheden: Bianca Ingrosso, hier in de jury voor de Zweedse film “Talang” afgelopen voorjaar.

De 27-jarige Bianca Ingrosso uit Zweden voelt nog steeds de gevolgen van de mentale klap van vorig jaar.

Geplaatst:

De influencer is er al lang open over op social media Ik heb mentaal geleden. In een interview met “Na Vijf” op TV4 Het maakt ook de sluier los.

– Vorig jaar was ik een beetje uitgeput, waarna ik mijn geheugen verloor. Bianca zegt dat alles erg wazig is.

Het vertrouwen komt nadat de 27-jarige verslaggever vroeg wat ze zich het beste herinnert van vorig jaar.

– Ik herinner me… Ja, wat herinner ik me? Er waren veel camera’s, de Denk eraan, zegt Bianca.

op de site psykologisk.no Concentratieproblemen, hersenmist, gevoelloosheid en geheugenfalen zijn enkele van de gevaarsignalen dat iemand op het punt staat uit te putten.

Moe van camera’s

Al tien seizoenen staat Bianca centraal in de realityserie “Wahlgren’s World” van de familie. In december werd duidelijk dat ze trekt. Ze rechtvaardigde de keuze door te zeggen dat ze in het najaar van 2022 prioriteit zou geven aan haar eigen cosmeticabedrijf en een “leuke nieuwe onderneming”.

– Het was zo leuk om mijn leven te leiden zonder elke dag schattig voor de camera te zijn – en om een ​​beetje speciaal te zijn. Ik was bijna vergeten hoe ik me voel, zegt Bianca in een recent tv-interview.

-Ze is een beetje bang geworden voor de camera, sterker nog, ze is een vertrouwenspersoon en legt uit dat ze het nu leuk vindt om zichzelf niet steeds voor te hoeven stellen.

READ  Er is flessenpost gevonden: - Wat in godsnaam?

Bianca zegt dat ze geniet van de stilte en een minder drukke kalender, maar kijkt ernaar uit om dit weekend de jury op te nemen voor een nieuwe ronde van “Talang”, waar ze een paar jaar heeft gezeten.

– Ik besloot daar harder te worden, zegt Bianca.

Moeder: Bianca Ingrosso, Pernilla Walgreens gefotografeerd in 2018.

TV-ster, een dochter Pernilla Walgreens (54) en Emilio Ingrosso (56), een van Zwedens populairste social media-beroemdheden. Ze is ook een winstgevende zakenvrouw. VG schreef afgelopen zomer hoe het werkt Verzamel 200 miljoen Noorse kronen, waardoor het een van de best betaalde influencers in Zweden is.

Bianca sprak ook openhartig over haar Een lange strijd tegen eetstoornissen.

Ondanks het verdriet dat op tv te zien is, benadrukt Bianca dat ze van haar werk houdt en dat ze zich bevoorrecht en dankbaar voelt.

– Ik werk echt voor mijn toekomstige kinderen, dus ik kan ze veel tijd geven, zegt Bianca, die het al jaren heeft. Knipperende relatie met Philip Cohen (27).