Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Birgit Thorchog Christiansen van TV 2 naar Dagbladet

journalisten:

Ik kijk ernaar uit om een ​​nieuw en spannend hoofdstuk in mijn carrière te beginnen.

Ik heb Dagbladet ingehuurd Birgit Thorchog Christiansen (29) schrijft de krant in een persbericht. Christiansen kwam van TV 2 – en begon op 1 mei te werken als verslaggever op de nieuws/cultuurafdeling.

– We zijn erg trots en blij dat we kunnen zeggen dat Birgit naar ons toe komt. We kijken uit naar haar en kijken ernaar uit om haar in huis te hebben. Hoofd Nieuws/Cultuur zegt dat het hebben van zo’n ervaren en hongerige verslaggever iets is waar we erg naar uitkijken, Trane Hockley Jonassenin het persbericht.

Christiansen heeft ruime ervaring in entertainmentjournalistiek na vijf jaar bij TV 2 Entertainment. De afgelopen zes maanden heb ik als reportageregisseur op dezelfde redactie gewerkt.

Tijdens haar negen jaar bij TV 2 heeft ze op verschillende afdelingen gewerkt en ervaring in tv-productie, live tv en sociale media.

Christiansen studeerde journalistiek in Oslo en Akershus University College in 2011-2014, en begon zijn journalistieke carrière in Tronder-Avisa. Ze heeft ook vaartijd vanuit Veidekke, Helsekontrollen en Good Morning Norway op TV 2.

– Ik ben zo blij dat Nieuws/Cultuur mij in het team wilde hebben. Na vele goede jaren bij TV 2, kijk ik er naar uit om bij Hasle aan een spannend nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen. Ik kijk er naar uit om nieuwe collega’s te ontmoeten en de taken die voor me liggen op me te nemen. Dat zou leuk zijn, zegt Christiansen.

Ter informatie: Birgit Thorchog Christiansen is lid van de Raad van Journalisten.

READ  Ook op architectuurscholen zijn er studenten die de leraar kunnen breken