Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Chelsea met sjokkbud door Barca-stjerne

Mange klubber kjemper om signaturen til Ousmane Dembélé (24), en volg nadrukkelijk har Chelsea nå lagt inn et bud på Barcelona-sternen. Budet skal være per 12,5 miljoen pond, wat sjokkerende lavt. Det er nemlig meer dan 100 miljoen pond onder det den spanske storklubben betalte voor fem r siden. Dembélé kan Barcelona gratis etter sesongen downloaden.

Wayne Rooney har vært koblet til jobben som Everton-manager helt siden Rafael Benitez var ferdig i klubben, mannen det er langt ifra sikkert op 36-åringen blir å se på Goodison Park. Als er geen verslaggever is door Everton, heeft hij de tijd genomen om mee te werken Gullballen-vinner Fabio Cannavaro, melder flere britske medier, blant annet Dagelijkse ster.

Manchester United planlegger å dra til USA i juli som en del av oppkjøringen til neste sesong, en tur som i utgangspunktet vil gi stor økonomisk verdi for klubben, skriver Dagelijkse ster. Nå frykter United at klubben ikke vil være like lukrativ, og at de vil tape inntekter, derom de må dra uten superstjerne Cristiano Ronaldo.

PSG eh ik samtaler med Tottenham om en låneavtale for Tanguy Ndombele (25). Det melder Doel. Midtbanespilleren var den dyreste spilleren i klubbens historie da han kom til Spurs i 2019.

Tottenham vurderer samtidig een hente midtbanespiller Frank Kessie (25) fra AC Milaan ik januarvinduet, ifølge Telegraaf.

zelf om Manchester United har avslått en bud fra Sevilla, har den spanske klubben ikke gitt opp hente Antonius Martial (26) på län. Sevilla er forberedt på at det ikke kan gå, og har Lyon Moussa Dembélé som et alternativ på blokken, ifølge markering.

READ  Verpletter Kristoff in de strijd om goud NM

Også Newcastle har fått et bud avslått av Manchester United, mannen kunnen niet meer met med et nytt og bedre bud på en låneavtale med Jesse Lingard (29). Det melder Telegraaf.

Ifølge ESPN eh Real Madrid svært nære hente Kylian Mbappé van PSG (23). Er zijn veel mensen die schurft, mannen kunnen niets vinden bij karrieren hans fortsetter in Spain.

Arsenalen Pierre-Emerick Aubameyang (32) er ønsket av den saudiarabiske klubben Al Hilal. Det er snakk om en låneavtale til begynne med, men med muligheten for en permanente overgang i sommer, melder Dagelijkse mail.