Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

De Amerikaanse Congresvertegenwoordiger Lauren Boebert werd van het podium getrapt: – Dit is onaanvaardbaar

De Amerikaanse Congresvertegenwoordiger Lauren Boebert werd van het podium getrapt: – Dit is onaanvaardbaar

De Republikeinse vertegenwoordiger in het Amerikaanse Congres, Lauren Boebert (36 jaar oud), gaf haar de schuld van ‘levendige persoonlijkheid’ toen ze onlangs werd uitgesloten van een productie van het toneelstuk ‘Beetlejuice’.

-Ik was een beetje raar. Ik sta bekend als een levendige persoonlijkheid. Misschien is ze een overdreven expressief persoon, zegt Boebert, 36, in een interview.

Boebert en haar vriend werden afgelopen zondag van de show in Denver afgetrapt nadat ze een e-sigaret hadden gerookt en een dampwolk in de lucht hadden geblazen, maar de beelden laten ook zien dat Boebert haar mannelijke metgezel betast tijdens de show.

Bekijk de video: Mitch McConnell verstijft opnieuw

Overdreven

-Ik lachte, ik zong, ik had een geweldige tijd. Ik kreeg te horen dat ik wat moest kalmeren, wat ik deed, maar toen maakte ik de volgende fout en maakte een foto”, legt Boebert uit.

Artikel gaat verder onder advertentieArtikel gaat verder onder advertentie

Boebert, die midden in een scheiding zat, schreef een brief aan zijn nieuwe vriendin, een democratische bareigenaar, die tijdens de show ook betrapt werd op het betasten van haar borsten. New York Post.

Het nieuws over het incident verspreidde zich snel via internet. Boebert beschuldigde de media ervan de hele zaak te overdrijven:

– Kevin McCarthy, de leider van het Huis van Afgevaardigden, heeft zojuist de impeachment aangekondigd. We worden geconfronteerd met een overheidsshutdown en proberen de federale overheid te financieren. In het zuiden hebben we wijd open grenzen.

-Wat is het belangrijkste nieuws? Lauren Boebert wordt van het podium getrapt, zei Boebert.

READ  VS heft inreisverbod in november op - NRK Urix - Foreign News & Documentaries

Artikel gaat verder onder advertentieArtikel gaat verder onder advertentie

onaanvaardbaar

Aanvankelijk ontkende een woordvoerder van Boebert berichten dat ze uit de musical was ontslagen omdat ze een e-sigaret rookte.

Maar nadat er bewakingsbeelden opdoken waarop een rookpluim en de rest van het gedrag van het stel te zien waren, sloeg Boebert een meer verzoenende toon aan.

Artikel gaat verder onder advertentie

Er bestaat geen perfect plan voor een openbare en moeilijke scheiding. “De afgelopen maanden waren een uitdagende persoonlijke tijd voor mij en mijn hele gezin”, schreef Boebert vrijdag op sociale media.

-Ik probeerde er met zoveel mogelijk kracht en waardigheid mee om te gaan, maar ik voldeed zondag simpelweg niet aan mijn waarden. Het is onaanvaardbaar en het spijt me.