Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Degenen die hun werk niet doen, worden hiervan op de hoogte gesteld, wie het ook is

– Degenen die hun werk niet doen, worden hiervan op de hoogte gesteld, wie het ook is

“Het is een grote eer om te worden aangenomen als de nieuwe manager van Manchester United en ik kijk uit naar de uitdagingen die voor ons liggen. “Ik ken de geschiedenis van deze geweldige club en ik ken de interesse van de fans”, zei Den Hawk. Ik ben vastbesloten om een ​​team te creëren dat de supporters het verdiende succes kan bezorgen.

Het bovenstaande citaat kwam van Eric Den Hawk toen hij werd bevestigd als de nieuwe manager van United.

In een nieuw interview met de Nederlandse krant Hoop Den Hawk houdt vol dat zijn focus nu op Ajax ligt, maar op sommige vragen kwam de 52-jarige ook naar Manchester United.

Een van de dingen die onlangs zijn besproken, is wat Den Hawk van United en zijn eigen gezag over transfers heeft geëist.

Hij speelde een belangrijke rol bij Ajax, dus hoewel het een grote club was, vroeg True Ten aan Hawk of hij die nodig had bij United.

– Ja. Ik heb van tevoren een verzoek gedaan hoe het zou werken. Als ze niet worden verstrekt, zal ik niet [gjort det]. Ik ben eindverantwoordelijk, ik word bepaald door de resultaten. Ik wil niet de enige heerser zijn, ik ben geïnteresseerd in samenwerking, maar het beheersen van verandering is voor mij een voorwaarde.

Trofee Anker: Eric Den Havik.

Den Hawk werd ook gevraagd naar het omgaan met grote ego’s.

– Dit is momenteel de grootste uitdaging voor alle coaches. Die ego’s vormen ook de gemeenschap, nietwaar? Ook zij moeten in zo’n wereld leven, maar ik wil ervoor zorgen dat ze samenwerken.

READ  Van Dijk met duidelijke boodschap over Hollande voor ontmoeting met Noorwegen

Kun jij sterren als Ronaldo goed aan in het voetbal?

– Ik denk het wel, maar op dat gebied wil ik toch mezelf zijn. Ik ga mijn kijk op training niet veranderen. Spelersmateriaal bepaalt altijd hoe je speelt, maar ik bepaal de standaard door de bijbehorende eisen te stellen. Alle spelers hebben een taak en degenen die hun werk niet doen, zullen op de hoogte worden gesteld, wie het ook is. Ik ben op dat gebied niet veranderd.

Het hele interview (uiteraard in het Nederlands) is gratis beschikbaar HierMaar je moet je wel inschrijven bij Trouw.

Alles over de tuin: