Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Enkel raakt beton – VG

Ontelbaar: Alexander Kristofs uit New Mexico eindigde in Kristiansand. Foto: Simon Z. Nessler, VG

Kristiansand (VG) (NM op de weg, gezamenlijke start, mannen, race aan de gang) Wielrenster Alexander Kristof (33) moest NM breken nadat er in de eerste ronde een fles in het wiel was gestopt.

Geplaatst:

De verdienstelijke Stavanger man sloeg de eerste zes ronden van de 35 kilometer lange om. In totaal zullen de renners 214,5 kilometer op de bank lopen, maar voor Christoph kwam er abrupt een einde aan de wedstrijd.

– Iemand heeft een fles kunnen verliezen. Natuurlijk glijdt het naar het voorwiel. Ik raakte mijn enkel recht in het beton. Ik denk niet dat het kapot is, zegt Kristof tegen VG en andere media in Kristiansand, maar ik heb niet kunnen ingrijpen.

Een van de grootste favorieten bevindt zich dus buiten de noordelijke Middellandse Zee. Nu weet hij niet goed hoe het met de enkel gaat.

– Ik kan het verplaatsen, dus ik denk dat het goed zal gaan, maar… Ik zat midden in het veld, zucht Christoph.

Behandeling ondergaan: Alexander Kristof had medische hulp nodig na een val. Foto: Simon Z. Nessler, VG

Ze strijden om de King’s Cup

Rasmus Teller, Christopher Halvorsen en Marcus Holgaard, evenals Sven-Erik Bystrom, behoren tot de favorieten om de titel in Kristiansand te winnen. Andreas Liknesund en Tobias Voss zijn ook aanwezig.

Gelukkig merkte Christophe dat de pijn afneemt na zijn breuk.

– Ik denk dat ze erg geslagen is en niet brak. De 33-jarige zegt dat het misschien een tekort is of zoiets, maar hij voelt zich met de minuut beter.

READ  Virgil van Dyck | Van Dyck gelooft dat voetbal een onverdiende reputatie heeft verworven:

– Ik ben op de fiets gesprongen om verder te rijden, maar toen kwam ik niet vooruit.

Voor de start: Christophe claimde de overwinning voor de race. Foto: Tor Erik Schrøder

Je gelooft niet in de Tour de France

Hij denkt dat de evolutie van de race goed bij hem past en zegt dat het zo triest is om eruit te komen. In een interview met TV 2 zei hij ook dat het ernaar uitziet dat de Tour de France deze zomer zonder hem zal gaan. Het laatste bericht van zijn team heeft hij nog niet ontvangen.

Ik heb niet veel hoop voor de Tour de France. Het helpt niet als ik ook enkelpijn heb. Ik denk dat hij over een week in orde zal zijn, maar het ziet ernaar uit dat hij dit jaar zonder mij gaat.

– Hoe zie je eruit?

“Het is een beetje triest, maar ik kijk er naar uit om ook een zomer met de kinderen door te brengen”, zegt de vader van vier.

Kast is bijgewerkt!

Gewonnen: Vita Hein juichte voor de overwinning van NM in Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder

Heine vindt vrouwenklassen

Vita Hein (36) won eerder op zondag haar vierde NM-goud in de Dames Gecombineerde Kampioenschappen. Twee kilometer voor het einde zette ik het schot in. Emily Moberg en Engfield Gaskin werden tweede en derde.

– Hij was misschien minder verwacht vandaag. Fietsen voor Hitec is makkelijker en moeilijker. Als ik erbij was geweest, had ik vandaag misschien iemand anders moeten helpen sprinten, vertelt Heine aan VG.

READ  De TV 2-expert is het niet eens met Solbakken:

Ze rijdt voor de Spaanse Massey-tactiek.

– Ik was een beetje in paniek onderweg, omdat het heel langzaam ging en het terrein niet al te moeilijk was. Het was erg druk en de lopers waren er. Ik dacht niet dat het zo goed zou zijn, dus ik gaf het een beetje op. Heine zei dat ik op een gegeven moment iets moest proberen.