Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Five Nights at Freddy’s Creator’s Retirement te midden van controverse

Animatronic Freddy Fosper zit in een donkere kamer.

foto: Scott James/Steelwall Studios

Scott Cowten, een onafhankelijke ontwikkelaar die bekend staat als de maker Vijf nachten bij Freddy’s De serie is aankondigen Trok zich terug uit de professionele sportontwikkeling.

“Ik heb een gezegend, bevredigend en rijk leven geleid”, schreef Cowten op zijn persoonlijke website. “Hij heeft me veel vriendelijkheid getoond, en in plaats daarvan ben ik erg aardig geweest. Ik heb geprobeerd een aantal goede games te maken (laat de discussie maar doorgaan) en ontdekte dat ze de meest creatieve en getalenteerde tab-base op de planeet hebben gecreëerd.” ”

Maar hier, op de zevende verjaardag van de eerste gametrailer, was ik halverwege de dertig toen ik de serie maakte, en nu ik me realiseer dat ik halverwege de veertig ben, heb ik het gevoel dat ik veel mis van dingen waar ik me op moest concentreren. Vijf nachten in Fredericks Het bleek zo’n succes te zijn, zei Kotan. “Ik mis het spelen voor mijn kinderen, ik mis plezier, ik mis rollenspellen, zelfs als ze slecht ruiken. Het betekent allemaal dat ik met pensioen ga.”

Dit betekent niet het einde Vijf nachten in FredericksCowten is echter van plan iemand anders te kiezen om toezicht te houden op de ‘rennen van de show’. Nieuw deel in de lange reeks, Five Nights at Fredericks: een inbreuk op de beveiligingDe verwachting is dat deze later dit jaar uitkomt en dat er een film te zien zal zijn in Bloomhouse.

Katoen onlangs kritiek Dan Financiële boekhouding Hij heeft jarenlang gedoneerd aan controversiële Amerikaanse politici, waaronder voormalig president Donald Trump en senaatsleider Mitch McConnell. Quinn reageerde op de publieke opstand, terwijl hij zijn geloof opnieuw bevestigde en zei dat hij ook van zijn LGBTQ+-volgers houdt, ondanks alles wat in zijn macht ligt om machtige individuen schade toe te brengen.

“Ik ben een republikein. Ik ben een christen. Ik ben pro-life,” zei Kodan Ko Deel deze nu vergrendelde Reddit-thread. “Ik geloof in gelijkheid, wetenschap en gezond verstand. Wat sommige mensen ook zeggen, deze dingen kunnen samengaan. Het is geen belofte van vergeving of verandering, zoals het altijd is geweest.”

Sinds Cootan’s advertentie live ging, zijn sociale media gevuld met berichten waarin zijn werk wordt geprezen. Amenknag # Neem Dukoot Het is momenteel een van de drie meest populaire Twitter-onderwerpen in de Verenigde Staten.

READ  Langetermijnvoorspelling tot en met kerstavond 2020