Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Gezondheid, jeugd | Ik zei: “Hij mag niet kwijlen.”

Oponthoud Dit is een opmerking van een redactielid. Commentaar drukt de standpunten van de auteur uit.

Mijn laatste boodschap aan de kinderen was: “Ze zullen niet kwijlen”, maar ze luisterden niet. Het voelde als een ijs-tsunami. Sneeuwballen kwamen naar beneden en sloegen. Ze sloegen gewoon niet. Ze sloegen goed. Het oog, het oor, het kruis en het draagbare apparaat dat ik in mijn hand hield. Ik moet mezelf bedanken. Als een idioot me een duidelijke aanwijzing had gegeven dat ik een sneeuwbal naar hem kon gooien, had ik net zo goed voor een hoofdwond kunnen kiezen.

Toen de rook, of sneeuwvlok, was neergedaald, was het noodzakelijk om de rol van het beeld op de mobiele telefoon te controleren. Is het je gelukt? Heb je het schot gekregen? nee. blijkbaar niet. De enigen die het doel bereikten, waren de kinderen. Ze was zich net aan het klaarmaken. We moesten het opnieuw proberen.

De aanleiding voor het maken van de foto was een evenement bij verpleeghuis Slottet. Een keer per jaar nodigen ze leerlingen van Seljestad Primary School uit en iHarstad was erbij om het feest te verslaan. Personeel werd aangekleed, worstjes gegrild, kinderen, bewoners en personeel vielen elkaar aan met sneeuwballen. Zoals op alle feesten werd er muziek gespeeld. van de faciliteit kunststof Oude dans- en accordeonmuziek zagen zelfs voor de meest slechthorende bewoners een schokkerige basis.

U kunt de casus hier lezen

Bereid de kinderen voor op een nieuwe poging. De omstandigheden waren perfect en zelfs kinderen in gebreide handschoenen konden in elkaar klappen met bevroren kanonskogels. Ik was klaar. Dat dacht ik tenminste. En weer zoefden de sneeuwballen naar me toe, en ze sloegen weer toe. Sneeuwpenetratie langs de nek. Smeltend ijswater liep langs mijn ruggengraat.

READ  Een Noorse onderzoeker beoordeelde de beroemde studie. Hij vindt dat meer mensen dat hadden moeten doen.

Ik heb de foto’s bekeken, maar tot mijn grote teleurstelling kon ik de lens met mijn vinger afdekken. Alle foto’s zijn kapot.

Tot grote vreugde van de kinderen mochten ze weer hulpeloze boeien uitgooien. Ik stond een beetje bevend. herhaaldelijk. Deze keer had hij moeten gaan. Alle klappen op mijn hoofd moeten me een beetje duizelig hebben gemaakt. Ik kan zweren dat ik een van de kinderen de sneeuwbal zag vullen met kiezelstenen, en was het een rots waar ik een van de andere kinderen bij zag staan?

– drie

– tot

– Dat

– Gooi!

dreun, jingle, smash en plons. Het was alsof ik de ring in liep met een boze Mike Tyson. Ik deed wat ik kon om mijn hoofd te beschermen tijdens hectische camera-opnamen. De bel ging en ik stond daar uitgeput. Heb ik de foto gekregen of moest ik weer de ring in?

Hij was daar. Op een van de foto’s kon je duidelijk sneeuwballen naar me toe zien komen. Op de achtergrond waren de kinderen blij en lachend. Ik had waarvoor ik kwam.

Nou, dit is misschien niet de beste foto ter wereld. Het is moeilijk om een ​​Pulitzer Prize te krijgen in Harstad. Als je een professionele fotograaf zou vragen, was er waarschijnlijk veel dat anders had gekund, met licht, focus etc, maar ik was blij. Op de foto waren blije en vrolijke kinderen te zien. Precies waar dit feest over ging. Ik vind het geweldig dat het verpleeghuis de kinderen kan uitnodigen en feesten en plezier kan maken voor de bewoners. Misschien zijn er kinderen die niet zoveel geluk hebben dat ze grootouders meer in hun leven hebben, en misschien wonen de kleinkinderen van inwoners in een ander deel van het land.

READ  Europese Unie beschuldigt Apple van misbruik van marktmacht in betaaldienst

Blij en opgelucht stapte ik in de auto en ging naar kantoor. Nat en koel, maar dat maakt niet uit. De vreugde die ik bij alle aanwezigen zag was warm. Misschien komt er geen Pulitzer. Misschien gaat hij naar iets groters en belangrijkers dan een klein sneeuwbaltoernooi in een verpleeghuis in Harstad. Maar ik heb een diploma. Naast mij lag een mooi stuk papier met daarop Yukigassen 2022 geschreven, en dat was meer dan goed genoeg voor mij.

Lees ook

Deze kleuterschool in Harstad scoorde veel hoger dan andere kleuterscholen

Lees ook

Diaken Skipevåg kreeg blauw haar na een stunt: – Ik zei ja op een zwak moment