Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Goed toen het belangrijker was

De wedstrijd eindigde woensdag in New York met 7-6, 4-6, 4-6, 4-6.

Ik heb vandaag misschien niet mijn beste wedstrijd uit mijn carrière gespeeld, maar ik speelde echt goed toen het echt belangrijk was en ik slaagde erin de pauzes te behouden die ik in de tweede, derde en vierde set kreeg. Daar ben ik dus heel blij mee. Maar ik heb nog steeds het gevoel dat er ruimte is voor verbetering en dat ik nog niet mijn hoogste niveau heb laten zien, zegt Rudd tegen NTB.

De 25-jarige Nederlandse deelnemer staat op de 117e plaats van de wereld, 110 plaatsen achter de 23-jarige Ruud.

speel slim

Hij speelt slim en heeft energie. Hij is een geweldige tegenstander om tegen te spelen, wat hem echt onder grote druk zet, zegt Ruud’s technische en analytische Oyvind Sorwald tegen Eurosport.

“Het was een goede overwinning en ik was bang dat deze speler, omdat hij ook een zeer goede eersterondepartij speelde”, vervolgde Soerwald.

Amerikaans verzet

De Amerikaan Tommy Paul wacht in de derde ronde, die landgenoot Sebastian Korda versloeg in een gelijkspel in de tweede ronde, verdeeld over vijf sets. Paul staat momenteel op nummer 34 van de wereld.

Casper Rudd kwam op de US Open nooit verder dan de derde ronde. In 2020 verloor hij van Matteo Berrettini.

In de eerste ronde van het toernooi van dit jaar in New York was Rudd niet op zijn best tegen de Brit Kyle Edmund. Rudd won met 3-0 in sets, maar gaf acht breakpunten en verloor tweemaal de service.

READ  Cecilia Projos, boksen | Brækhus over het weerzien met de succesvolle coach:

De Noor toonde vooruitgang op het hardcourt. Dit jaar stond hij in de finale in Miami en in de halve finale in Montreal, beide de Masters 1000 (tweede hoogste niveau).