Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Gunhild Stordalen: – Tisset foran sjefen

EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (43) befinner seg for tida i Stockholm i forbindelse med den årlige EAT-konferansen. Der er hun med daglig leder i organisasjonen, Arne Haugen.

På Instagrams historiefunksjon har hun delt flere glimt fra oppholdet, blant annet en klipp hvor hun skriver følgende:

«En annen grun til at t-banen er det foretrukne alternativ (i tillegg til miljøhensyn, journ.anm.), spesielt under en svær FN-konferanse (men denne gangen hadde vi ikke noe valg). Takk gud voor den beste sjefen, Arne Haugen», samt en rekke emojier.

TOGREISE: Gunhild Stordalen valgte alternatieve vervoer naar klimatoppmøtet COP26 i Glasgow, noe hun endte me å angre på. Foto: Daniel Kragset / Northstories
meer

Bekijk video’s, wat is er een scheet, kan man se Stordalen gå ut av en svart bil som har kjørt inn til siden av veien. Sammen met Haugen gr hun over autovernet en ut i grøfta.

Heren hun ler en houder voor ansiktet, tar hun av seg buksa, setter seg på huk en ser ut til a gjøre sitt fornødne – mens Haugen skjuler henne med dressjakka si.

Det kan derfor virke som Stordalen hadde drukket litt for mye væske en ikke klarte å holde seg til de kom til en do. Mye tyder på at the satt fast i trafikkork, da hun på videoklippet har lagt ved en «traffic jam»-merke. U kunt uw mening geven over de tijd die u nodig heeft om te kunnen genieten van de goddelijke humor.

Nr Dagbladet is een stap verder naar Arne Haugen, sier han følgende om hendelsen:

– Dette er jo ikke en viktig hendelse, mannen handvat bare om at trafikken stod helt stille i lang tid, og naturen krevde sitt. Dette var nok bare et eksempel på at vi er løsningsorienterte, også når det gjelder en slik situasjon, forteller han.

READ  De Argentijnse president wilde de betrekkingen van het land met Europa onder de aandacht brengen. Nu wordt hij beschuldigd van racisme.

Dagbladet is een varken van varken in een komme en kontakt met Gunhild Stordalen.

NY-SERIE: “Gunhilds kamp” – dokumentarserie van Gunhild A. Stordalen op privé en op werk op TV 2 Play. Video: TV 2
meer