Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Harry Kane, Tottenham | Ken vertelt over de transitie-saga van deze zomer:

Harry Kane vertelt over de overgangsaffaire deze zomer, die volgens hem zijn reputatie niet heeft aangetast.

De toekomst van Harry Kane is deze zomer een van de gespreksonderwerpen geweest, vanwege zijn wens om Tottenham te verlaten en naar Manchester City te gaan.

De Tottenham-spits zou hebben geloofd dat hij een “gentleman’s agreement” had met manager Daniel Levy om de club deze zomer te verlaten, maar Levy heeft geweigerd de 28-jarige te verkopen, ondanks het feit dat Manchester City in de zomer een bod op hem deed. . .

Lees ook: Christopher Barmen tekent voor Alesund

– Ik weet dat er veel lawaai was

Het weinige dat we van Kane hebben gehoord na de transfersaga van deze zomer, is dat hij zei dat hij bij Tottenham zou blijven. Nu vertelt hij over de hele situatie in een interview met Praatsport.

De transitie-saga haalde de krantenkoppen over de hele wereld. Toen de aanvaller begin augustus een paar dagen niet op de training van Tottenham Hotspur verscheen, begonnen de speculaties echt op te lopen, maar Kane zei dat hij de medialeiding niet in de weg liet lopen.

– Ik kan er heel goed van wegkomen. Na de EK-finale was ik een paar dagen in Engeland, voordat ik twee weken op vakantie ging, zegt hij, voordat ik verder ging.

– Als ik weg ben, praat ik zelden aan de telefoon. Ik probeer die tijd echt te gebruiken om er even tussenuit te zijn. Ik weet dat het lawaaierig was om me heen, maar ik was erg stil. Ik wist wat de situatie was tussen mij en de club, daarom ben ik gebleven.

READ  Christian Eriksen scoort op comeback nationaal team - geprezen door rivaliserende fans - Dagzavisen

Lees ook: Tottenham bevestigt ondertekening Emerson Royal

Een zuiver geweten

Kane werd gevraagd of hij dacht dat de overgangssituatie zijn reputatie had aangetast.

– Nee, dat denk ik niet, antwoordde hij.

De reden dat hij denkt is dat hij zelf weet dat zijn geweten zuiver is.

Ik denk dat iedereen die betrokken is bij de voetbalindustrie de ups en downs kent. Je bent redelijk rustig geweest met de situatie, maar als je erin zit en de waarheid kent, is je geweten schoon, zegt hij.

Kane is klaar om ook in de toekomst geluiden om zich heen te hebben, hoewel hij de club uiteindelijk niet heeft verlaten.

– Er zullen altijd geluiden zijn. Gedurende mijn hele carrière heb ik ups en downs meegemaakt van toen ik jong was tot waar ik nu ben, en dat hoort daar ook bij.

Iedereen heeft zijn eigen mening, maar het hoort bij ons vak. Hij voegt eraan toe dat ik volledig gefocust ben op de club en het nationale team en uitkijk naar een goed jaar.

Lees ook: Hier zitten Spurs-sterren op privéjets. Het kan grote problemen opleveren voor de koplopers

Hij zal titels winnen met Tottenham

Nu wil Kane prijzen winnen met Tottenham, een doel dat hij heeft bereikt tijdens zijn ambtstermijn voor de Londense club.

Veel mensen die mij kennen, zullen zeggen dat ik een professionele atleet ben die mijn leven aan het spel wijdt en dat is wat ik zal blijven doen. Ik wil nu vooruit kijken en concluderen dat het doel altijd is geweest om prijzen te winnen met Tottenham en dat doel is er elk jaar geweest.

READ  De gefrustreerde Rodd ging uit in Monte Carlo

Tottenham droomde ervan om het Premier League-seizoen te beginnen met drie overwinningen in drie wedstrijden, en ze staan ​​bovenaan het klassement.

Kane zit nu in de nationale teamrally met Engeland en volgende week speelt hij tegen Hongarije, Andorra en Polen in de WK-kwalificaties.