Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Het nieuwe Pokémon-nummer van Ed Sheeran is verschenen in Scarlet / Violet – Pokémon Scarlet / Violet

Ed Sheeran werkte samen met The Pokémon Company, waar hij een speciaal voor Pokémon geschreven nummer Celestial schreef.

De officiële muziekvideo, die je hieronder kunt bekijken, is eigenlijk best nostalgisch voor Pokemon, maar zal ook een rol spelen in de aankomende video. Pokemon scharlaken/violet. Het klinkt misschien als een vreemde samenwerking, maar de popster is al verschillende keren een pleitbezorger geweest voor de hele Pokémon-wereld en hij is een grote fan. Hij zei zelfs het volgende tijdens de Pokémon Wereldkampioenschappen eerder dit jaar:

“Ik speel Pokemon sinds ik op de lagere school zat. Mijn broer en ik zijn gewend aan verschillende versies van games en we gaan Pokemon samen ruilen totdat we allebei Pokedex hebben voltooid. Ik hield van kaarten, maar de games zijn wat ik zelf verloor Ik hield van de hele wereld die ze creëerden; het maakte me afgeleid als er negatieve dingen in mijn leven/school gebeurden die ik wilde vermijden. Het was een wereld waar ik naar toe kon ontsnappen en ik heb sindsdien gespeeld. Ook al heb ik’ m 31 nu heb ik nog steeds dezelfde Game Boy-kleur en speel ik Pokémon Yellow of Silver in vliegtuigen en de treinen als ik op tour ben. Het is een eer om een ​​nummer aan een Pokémon-game toe te voegen en ook een nostalgische video op te nemen.”

Het is nog niet bekend hoe het nummer in de game zal worden gebruikt, maar we raden je aan om de videoclip te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=23g5HBOg3Ic/