Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Het was een heel eenvoudige beslissing

– Het was een heel eenvoudige beslissing

Kostas Tsimikas tekende maandag een nieuw en verbeterd contract bij Liverpool, waardoor hij tot de zomer van 2027 aan de club gebonden was.

De Griek moest er vrede mee hebben dat hij tweede keus linksback was, maar hij hoefde niet lang na te denken toen het aanbod voor een nieuwe deal langskwam.

– Ja, het was een heel gemakkelijke beslissing. Als beide partijen het willen, ik en het team, worden dingen veel gemakkelijker. Ik wilde hier vanaf het begin blijven en ik hou van alles hier: de mensen, elke dag dat ik het trainingsveld zie, voel ik me gelukkig, de spelers, het ondersteunend personeel, iedereen. Zelfs het weer zorgt ervoor dat ik me beter voel. Zoals ik al zei, ik ben heel erg blij Dat vertelt hij aan Liverpoolfc.com.

Gevoel gewaardeerd

Tsimikas is nu 27 jaar oud en wordt 31 als zijn contract afloopt.

– Dit is de juiste club, omdat ze mij vertrouwen. Ik geef altijd alles wat ik heb als ik voor het team speel. “Ik probeer iedereen te helpen als ik speel, en zelfs als ik niet speel, voel ik me belangrijk voor de spelers en de algemene sfeer in de groep”, zegt hij.

– Ik ben erg blij om hier te zijn, en voor mij lijkt het de juiste stap om een ​​langer contract te tekenen en hier te blijven.

Hij is nu drie jaar speler van Liverpool na zijn overstap van Olympiacos in 2020.

– Alles maakt deze club zo speciaal, vooral toen we twee jaar geleden de bekers wonnen en de show hadden. Iedereen in het team was er niet blij mee dat we de Champions League-finale verloren en als tweede eindigden in de competitie, maar voor de fans konden we zien hoe blij ze waren tijdens de show toen we het vierden en dat was een extra motivatie voor ons. Laten we de domme dingen vergeten.

READ  - Recordbrekend venster - NRK Sport - Sportnieuws, resultaten en uitzendschema kunnen zijn

Tsimikas speelde tot nu toe 63 wedstrijden voor de Reds. Het hoogtepunt kwam toen hij de beslissende strafschop scoorde in de FA Cup-finale tegen Chelsea.