Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Hij was verrast toen hij aan de wedstrijd begon:

Kijk Letland – Noorwegen op TV2 TV2 Afspelen Zaterdag vanaf 17.00 uur!

Toen woensdagavond Noorwegen’s eerste elftal werd aangekondigd tegen Nederland, was er een grote verrassing in de elfde: Style Soulbacon koos ervoor om Andreas Hanche-Olson in de centrale verdediging te gebruiken in plaats van Christopher Azer.

– Ik kon het me niet voorstellen, ik was verrast om aan die wedstrijd te beginnen. De 24-jarige vertelt aan TV2 dat ik hem de dag voordat ik begon op de training vertelde, en toen moest ik me klaarmaken.

– Klopt

Hanse-Olsen had in drie interlands voor Noorwegen gespeeld voordat hij het Nederlandse Ulleval Stadion bezocht, maar hij verscheen als verdediger tegen Oranje. Stopper kreeg 7 op de Player Exchange voor TV2 en onthulde de opoffering en het goede verdedigende spel tegen de Nederlandse grote aanvallende ster Memphis Debk.

Spillerbørsen: – Noorse superster levert producten

– Ik zou willen zeggen dat het klopt. Het eerste doelpunt had ik beter kunnen doen, dus het is een beetje zuur. Anders heb ik het gevoel dat we een goede controle hebben, en dan maken we een paar grote. In functie was het jammer dat het naar Nederland ging. De Belgische expert zegt over de wedstrijd dat de afwerking erg goed was, dus het was jammer dat het niet geldig was op doel.

Voortgang

Tijdens de laatste nationale teammeeting in juni speelde Noorwegen twee wedstrijden tegen Luxemburg en Griekenland. De eerstgenoemde verloor met 1-0 en de Grieken verloren met 1-2. De verdediger vindt dat Noorwegen zich van de allerbeste kant heeft laten zien tegen Nederland en dat ze het de ploeg van Louis van Gaal moeilijk hebben gemaakt.

READ  - Geen plezier - ZG

– Dit is vooruitgang. Ik moet het zeggen. We hebben een goede intensiteit in het doen, er is korte afstand, we bewegen goed als een team, ik denk dat ze het niet zo leuk vonden om tegen ons te spelen, nee. Degenen die kwamen, deden het ook goed, zegt hij.

Heeft de zoon laten vallen na een geweldige score

Zaterdag wacht een nieuwe, belangrijke overzeese wedstrijd tegen Letland. Groep G, gevestigd in Noorwegen, lijkt erg op elkaar. Turkije voert de lijst aan met acht punten, gevolgd door Nederland, Montenegro en Noorwegen met zeven punten.

– Dit is een open paneel, dus het past goed bij ons. We willen alle drie de punten pakken, maar één punt tegen Nederland zou mooi zijn. We moeten in de toekomst zoveel mogelijk wedstrijden winnen, vindt de 24-jarige.

Het geeft antwoord op de volgende vragen over de vraag of hij de volgende wedstrijd tegen Letland moet beginnen:

– Ik hoef niet te beslissen, maar ik ben blij dat ik heb gegeven.