Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Ik denk dat ze naar beneden gaan – VG

Het begin van de mislukking: Kåre Ingebrigtsens Brann heeft dit jaar zes opeenvolgende nederlagen geleden. Foto: BJØRN S. DELEBEKK

Bran heeft in zes wedstrijden nul punten behaald. De thuiswedstrijd tegen Stromsgodset op zondag zou wel eens de noodlottige wedstrijd kunnen worden voor Carrie Ingbergtsen.

Gepubliceerd:

– Ik weet het niet. Ik ben blij dat ik niet op dit bord zit en ik ga beslissen wat er gebeurt. Bergensavisen-commentator, Thurmod Bergersen, beantwoordt de vraag of hij denkt dat Ingbergtsen zal worden ontslagen als ze geen punten pakken tegen Judst.

Bergenskloben staat onderaan het klassement als enige ploeg in Elletseren die dit seizoen geen punten heeft weten te verzamelen.

Redactionele samenwerkingOntdekking +

Bekijk Elite Series en OBOS League live op Discovery +

Wat er ook met Godset gebeurt, ze zouden in sectie 1 moeten beginnen met het plannen van hun leven. Het is te vroeg om te zeggen, maar de geschiedenis laat zien dat het moeilijk is om de richting waarin ze nu zijn om te keren. Ze kunnen natuurlijk nog steeds de plek behouden, maar ze moeten eerst gaan denken en het kan echt gebeuren, zegt Bergerson en concludeert:

– Ik denk dat ze naar beneden gaan.

Lees ook

De crisis in Bran is compleet na een nieuwe treffer voor Stabec

Anders Bammer, commentator van Bergens Teddende, denkt dat de verantwoordelijkheid voor de mislukte start van de club niet alleen Engbrigtsen is:

Ik denk dat Kåre zich een beetje verontschuldigde omdat hij werd gevraagd om een ​​jonger team te vormen. Dus misschien moet de club nu de verantwoordelijkheid nemen. De schuld moet worden gedeeld tussen Ingebrigtsen, algemeen directeur Vibeke Johannesen en de raad van bestuur.

READ  Hier is het sprintteam van Team Noorwegen - Juhoj rijdt de race van het team niet

– Maar als ze blijven verliezen, denk ik dat er iets moet gebeuren. Ik denk niet per se dat ze Karr zullen ontslaan, maar ik denk wel dat de regering probeert uit te vinden hoe de situatie kan worden opgelost.

Lees ook

23-jarige potentiële redder voor Bran: – Openbaring

De BT-commentator merkt op dat dit de op een na slechtste start ooit is van een seizoen in de Eerste Klasse in Noorwegen.

Hij zegt dat ze hun eerste vijf wedstrijden zouden moeten verliezen, wat volgens mij door sommigen, waaronder ik, als een kleine mogelijkheid werd beschouwd. Bran opende voor Viking, Vålerenga, Molde, Rosenborg en Bodø / Glimt, voordat hij in wedstrijd zes op Stabæk wachtte.

Maar ze zouden de eerste zes moeten verliezen, denk ik dat niemand het zich had voorgesteld. “Ik denk dat er mensen uit Bergen zijn die een beetje leeg zijn”, zegt Bammer.

– Wat denk je dat er zou gebeuren als ze geen punten pakten tegen Strømsgodset?

Ik hoop dat ze daar geen standpunt over hoeven in te nemen en een voetbalwedstrijd moeten winnen. Ik denk niet dat ze zo erg zijn dat ze zonder vlekken hadden moeten staan.

Bekijk meer Elite Series-statistieken op VG Live.