Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Ik kan niet egoïstisch zijn en nu over mijn contract praten

Op zondag maakt Liverpool zich op voor hun grootste wedstrijd van het seizoen tot nu toe, wanneer Liverpool naar het Etihad Stadium trekt om het op te nemen tegen Manchester City.

Ter voorbereiding op de wedstrijd op Sky Sports gaf Mohamed Salah een interview aan Jeff Shreyves. Aangezien het is gemaakt, zal het zijn met toestemming van de club, en de club moet zich ervan bewust zijn dat de situatie rond het contract het onderwerp zal zijn.

Salah werd gevraagd of hij er zeker van was dat hij een nieuw contract bij Liverpool zou tekenen.

– Ik kan geen ja of nee zeggen, hij beantwoordt de vraag.

– Ik heb al vaak gezegd wat ik wil, maar ik kan er nu niet op ingaan, omdat het een zeer delicate situatie is.

Hij zegt dat hij niet afgeleid wil worden door wat er op het veld gaat gebeuren en we gaan nu de cruciale fase van het seizoen in.

Het team moet winnen en ik kan nu niet degene zijn die in het nieuws alleen over mijn contract praat. Ik focus me op het team, dat is alles.

Ik kan niet veel zeggen, maar er zijn veel dingen die mensen niet weten.

Maar eerlijk gezegd, wat kan ik zeggen? Er zijn veel dingen die mensen niet weten, maar ik kan nu niet egoïstisch zijn en over mijn situatie praten, zegt hij.

– We zitten in de belangrijkste periode voor het team, dus ik hoef alleen over het team te praten en me te concentreren op wat we voor het team in petto hebben. Dit is het belangrijkste.

READ  De "diepe" kapitein moest worden vervangen

niet beinvloed

Salah is niet op zijn best sinds hij een maand geleden een voetblessure opliep tegen Brighton. Dientengevolge debatteerden experts en supporters op sociale media of Al Masry op de bank moest zitten tegen City.

De speler zegt zelf dat de situatie met het contract hem niet raakt.

– Nee, helemaal niet, helemaal niet. Ik praat af en toe met de manager. Ik ben zeer professioneel en ken mijn werk heel goed. Salah zegt dat ik op het punt sta als eerste en laatste te vertrekken, dus ik weet wat ik moet doen, maar het kan me niet schelen.

Ik focus me op het team en dat is het belangrijkste voor mij. Ik ben gefocust op het winnen van prijzen en ik zal alles geven voor de club.

Manchester City – Liverpool speelt zondag om 17.30 uur en is te zien op TV 2 Sport Premium.