Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Ik moet aan mijn geestelijke gezondheid denken – VG

– Ik moet aan mijn geestelijke gezondheid denken – VG

Mentaal worstelen: acteur Jonah Hill is nu vrij en vestigt de aandacht op zijn geestelijke gezondheid en aanverwante problemen.

Acteur Jonah Hill, 38, zegt dat hij al meer dan 20 jaar worstelt met angstaanvallen. Nu neemt hij een pauze en zal hij zijn volgende films niet promoten.

– Ik moet bij mezelf denken.

De filmster schrijft het in een verklaring Begrenzing die ook door een aantal andere internationale media werd genoemd.

Angst neemt alleen maar toe in algemene contexten, stelt de filmster.

Jonah Hill is vooral bekend van haar rollen in films als “Superbad”, “Knocked Up”, “21 Jump Street”, “This Is the End” en “22 Jump Street”. Onlangs regisseerde hij een documentaire waarin hij samen met een therapeut zijn geestelijke gezondheid onderzoekt.

– Ik ben erg trots op deze film, maar ik wil mezelf niet slechter maken door de documentaire te promoten. Als ik dat deed, zou ik niet eerlijk zijn tegen mezelf of de film. De verklaring van Jonah Hill zegt dat ik nu een stap terug moet doen en voor mezelf moet zorgen.

Hill hoopt dat hij met de nieuwe “Stutz”-documentaire andere mensen kan helpen die in dezelfde situatie zitten als hijzelf, zodat meer mensen durven te praten over hun mentale problemen.

Misschien kunnen ze op die manier ook de mensen in hun eigen leven begrijpen om de problemen waarmee ze worden geconfronteerd beter te begrijpen, zegt Jonah Hill.

READ  Geneeskunde / Gezondheid, Ziekte | Aantal besmettingen na Ekstremsportveko in Voss neemt toe