Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Ik wil het weer voelen

– Ik wil het weer voelen

Diogo Dalot tekende zijn eerste contract bij de club in 2018, maar zijn debuut voor de club werd vertraagd door een knieblessure en een aantal andere problemen die zijn eerste twee seizoenen in Engeland ernstig troffen, voordat hij hielp bij een waardevolle lening aan Milan in 2020/21. Hij reset zijn clubcarrière. Dit seizoen speelde de Portugees in totaal 42 wedstrijden en hielp hij in februari de Carabao Cup in de wacht te slepen.

In een interview geeft Dalot toe wat tot nu toe het belangrijkste in zijn carrière is geweest.

“Ik zou je het eenvoudigste antwoord kunnen geven en zeggen dat het winnen van trofeeën het grootste is wat je kunt doen, maar ik kijk terug en de belangrijkste momenten voor mij waren waarschijnlijk toen ik blessures had”, vertelde Dalot aan de media van de club.

– Hier heb ik veel geleerd: toen ik lang weg was. Dat waren voor mij de momenten. Soms voelt het normaal als je aan het voetballen bent dat je hoofd ergens anders heen gaat, behalve waar het moet zijn.

– Ik heb altijd geprobeerd, met de hulp van mijn familie, mezelf op de goede weg te houden en mijn dingen te blijven doen, en bovenal geloof ik dat ik voor deze club kan spelen. Toen, na een jaar in Italië, denk ik dat het belangrijk voor me was om te laten zien dat ik dat vermogen had om voor de club te spelen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb, maar hier stopt het natuurlijk niet.

READ  Hij antwoordt: - hopeloos

Dalot voegde eraan toe: “Ik herinner me dat toen we de trofee optilden, ik denk dat ik met Raphael Varane of iemand anders sprak en zei dat ik dat weer wilde voelen, ik wilde erbij zijn.”

Vol gejuich: Er was volledige jubel toen United in februari de Carabao Cup in de wacht sleepte en dit weekend mogen ze de trofee weer in de wacht slepen.

We hebben zaterdag nog een goede kans, maar hopelijk kunnen we in de toekomst nog voor andere titels strijden en winnen.

– Maar dat gevoel als je de trofee in handen hebt en je voelt het wetende dat iedereen in huis feest viert – de fans, onze families, onze vrienden – dat gevoel maakt je trots, en ik denk dat het het beste gevoel is dat je kunt hebben in voetbal.