Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Immigranten worden in de Nederlandse politiek gevraagd

Geschreven door Abdullah Asir

Rotterdam, Nederland

Twee politieke partijen, voornamelijk Turken en immigranten, doen deze maand aan de verkiezingen voor de algemene verkiezingen in Nederland.

Voorafgaand aan elke verkiezing werden de Deng-partij en de Nita-partij gevormd als alternatief voor de politieke partijen die Turkije, Turken, moslims en de islam uitbuitten.

Ongeveer 52 kandidaten, van wie 14 van Turkse afkomst zijn, evenals Nederlandse kandidaten, zullen van 15 tot 17 maart deelnemen aan de algemene verkiezingen van het land, van beide partijen die zijn opgericht ter vervanging van partijen die niet voldoen aan de wensen van immigranten.

De DENK-partij, die sinds 2017 drie vertegenwoordigers in het parlement heeft, wil het aantal vertegenwoordigers bij de verkiezingen verhogen tot zes, met de meeste leden uit Turken en immigranten.

De partij, die drie gemeenteraadsleden heeft in de hoofdstad Amsterdam en vier in Rotterdam, heeft in totaal 25 raadsleden in 13 gemeenten.

De Nita-partij, die voor het eerst de algemene verkiezingen betwist en zichzelf omschrijft als een ‘door de islam geïnspireerde partij’, wil ook toetreden tot het parlement.

Er zijn in totaal vier gemeenteraadsleden in Rotterdam, Den Haag en Almer.

‘We moeten onze stemmen horen’

Islamistisch, racistisch, racistisch en gemarginaliseerd beleid is de afgelopen 20 jaar in Europese landen toegenomen, dus het parlementslid van de Deng-partij zei dat de krachten zich hiertegen zouden moeten verenigen. Dunahan Kusu vertelde het Anatolian Agency.

“Nederland is geen 30-50 jaar meer. Het opleidingsniveau en ondernemerschap van jongeren van allochtone afkomst die hier wonen, neemt toe.

“We zijn sterk en we kunnen de opstand van extreemrechts bestrijden. Daarom moeten onze stemmen worden gehoord”, zei hij.

READ  Voetbal, Nationale Topcompetitie | Gelijkspel tegen Nederland voor een stoer en dapper J16 nationaal team

Naast zijn strijd tegen de islam herinnerde hij zich Kirt Wilders, de leider van de extreemrechtse Vrijheidspartij (PVV), die de mensen van het land hun dubbele nationaliteit en het recht om te kiezen wil ontnemen. “Om dit te voorkomen, moeten we naar de stembus en stemmen”, zei hij.

“We streven ernaar om het aantal van onze vertegenwoordigers in het parlement te verhogen van drie naar vier, vijf en zes bij algemene verkiezingen.”

‘We moeten naar de stembus en stemmen’

NIDA-kandidaat Nurullah Gerton zei dat het nodig was om niet alleen zorgen te maken over de extreemrechtse partijen, maar ook over andere politieke partijen die door hen zouden worden beïnvloed.

Traditionele partijen proberen met radicale retoriek en soms acties extreemrechtse stemmen te trekken, en media en politici staan ​​sceptisch tegenover moslims door opiniepeilingen te houden.

“We moeten onze stem anders horen door populisme te bestrijden met populisme, niet met haat, maar met liefde, respect, gerechtigheid, vrede en discipline.”

* Geschreven door Merv Berger

De website van Anatolian Agency bevat slechts een deel van het nieuws dat aan abonnees wordt aangeboden door het AA News Broadcasting System (HAS) en in verkorte vorm. Neem contact met ons op voor abonnementsmogelijkheden.