Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

iOS 15.3 er haar: Derfor bør du laste den ned nå

iOS 15.3 er haar: Derfor bør du laste den ned nå

iOS 15.3 retter op en potentieel alvorlig sårbarhet in nettleseren Safari.

iOS 15.3 en iPadOS 15.3 hebben geen tilgjengelig voor nedlasting.

Selv om dette i hovedsak kun er en sikkerhetsoppdatering, kan det være verdt å laste den ned så raskt som mulig.

Hovedendringen i 15.3 er nemlig en fiks for en sårbarhet i Safari som kan gjøre at nettsider får tilgang til nettleserhistorikken din en i verste fall Google-ID-en din en tilhørende personlige opplysninger. Den samme feilfiksen for du ogs i MacOS 12.2, som også er sluppet nå.

Ik zoek naar een Mac die een nettleser kan gebruiken voor een probleem met een iPhone en een iPad, of een Apple-versie van alle nettlesere voor iOS en iPadOS voor Safari-motoren.

Den såkalte Release Candidate-versjonen av 15.3 ble sluppet til utviklere en betatestere forrige uke, og 9to5Mac sjekket den gang bij sårbarheten var rettet opp i.

Appels hebben een oppdateringsnotater voor de sin side relativt obskure: «iOS 15.3 inkluderer bugfikser en sikkerhetsoppdateringer voor din iPhone en anbefalt voor alle brukere».

Utover sikkerhetsfiksene ser ikke 15.3 ut til inkludere noen andre funksjoner eller åpenbare funksjonsoppdateringer – i motsetning til 15.2, som blant annet kom med forbedringer til makromodusen på iPhone te neige vil som forteller »

I tillegg endret Apple samtidig policyen som gjorde at det nesten var umulig å bytte skjerm på iPhone 13 uten å gjøre det hos et sertifisert Apple-verksted.