Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Isabelle Ringnes Verloofd: – Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld

Technologie-oprichter Isabel Ringnes, 33, heeft onthuld dat ze een relatie heeft met Skage Grønneberg, die dienst doet als hoofd business bij milieustichting Bellona.

Op Instagram zegt ze dat het precies een jaar geleden is dat ze hun eerste date hadden, die langs Akerselva gebeurde.

— Ik was zo verrast door de opblaasbare Tropicana in mijn rugzak waarvan ik dacht dat die zou bijdragen aan een “avontuur op korte termijn in het licht van de stortbui” — de Tropicana explodeerde met een knal toen we hem opbliezen, dus er was absoluut geen raften in Akerselva die dag, schrijft Ringnes.

De dochter van zakenman Kristen Ringness is al enkele jaren in de publiciteit. In 2020 werd bekend dat zij en haar ex-verloofde, Björn Eric Ellen, hun eigen weg zijn gegaan.

In 2021 bevestigde het kijk en hoor Ze heeft het geluk weer gevonden, maar ze wil niet verklappen wie ze is.

Ringnes zegt nu op Instagram dat zij en Grønneberg verloofd waren in Frankrijk, en dat de verkering zich afspeelde op ervaringen van de eerste ontmoeting in Akerselva:

– Precies een jaar later was ik van plan een boottocht te maken, dit keer door te kajakken in Parijs. In het midden van het kanaal vroeg ze me om te draaien, en plotseling zat ik op één knie Ik had me nog nooit zo gelukkig en gelukkig genoeg gevoeld om de rest van mijn leven vol humor, liefde, zorg, avontuur, integriteit, loyaliteit en inspiratie door te brengen . Ik hou van jou en onze gemeenschappelijke toekomst ️💍

READ  Amputatie - onjuist geamputeerd bot:

Ga naar huis naar Isabelle Ringnes: -Het leven gaat niet altijd volgens plan