Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Joseph Faris denkt dat er een nieuwe Nintendo Switch komt – het duurt twee

Toen ik sprak met Joseph Faris, oprichter en directeur van Hazelight tweede pogingOver de nieuwe Switch-versie nu van de laatste, zei de Zweed dat de port echt indruk op hem maakte. Dus ik moest gewoon vragen of dit de mogelijkheid opriep dat de volgende studiogame ook op de Nintendo-console zou verschijnen. Het blijkt dat het onwaarschijnlijk is:

“Ik zou graag meer mensen de kans willen geven om de game te spelen, maar elke beslissing in Hazelight hangt af van de vraag of het het creatieve doel be├»nvloedt. Dus als Nintendo besluit dezelfde hardware te behouden, wat ik denk niet dat ze zullen doen, het zal heel moeilijk zijn om ons project op zijn plaats te zetten. Vervolgens, rekening houdend met het technische aspect. Als ze dat deden (een sterkere versie van red.anm maken), zie ik geen reden om geen kopie te maken voor de volgende apparaat. We zouden onze doelen niet veranderen in de hoop de game op Nintendo te lanceren – hoewel ik dol ben op Nintendo, ben ik zelf een grote fan van Nintendo. Ik zeg vaak dat It Takes Two een soort liefdesbrief aan Nintendo is. Vastbesloten om. Er zijn veel verwijzingen naar de games waar ik van hou. Zowel Mario als Zelda.”

De Zweed verbergt niet dat hij denkt dat Nintendo relatief snel een nieuwe console in petto heeft, maar je kunt vandaag duidelijk vergeten dat je de volgende game op de hybride console ziet.