Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Joshua King eindigde bij Everton

De tijd van Joshua King bij Everton zit erop, na een half seizoen bij de club. Dit bevestigt Everton op Locaties. King tekende op de dag van de deadline een contract voor zes maanden bij Merseyside FC en nu is duidelijk dat dat contract niet wordt verlengd.

King had nog 11 wedstrijden te gaan en er waren geen goals in een Everton-shirt. Alle wedstrijden kwamen als invaller en in totaal waren er niet meer dan 137 minuten speeltijd voor de 29-jarige.

King zit niet in het team met de nationale ploeg vanwege een dijbeenblessure.

In een interview met TV 2 in mei gaf King toe dat hij onzeker was over de toekomst van Everton.

Het is een geweldige club en een geweldige coach die veel heeft gewonnen. Ik ga hier niet zitten en zeggen dat ik mijn leven heb opgegeten, dat heb ik niet gedaan. Geen voetballer krijgt zo weinig speeltijd en speelt niet, plezier. Als je de kans niet krijgt, is dat frustrerend, want als voetballer wil je gewoon spelen. Ik heb de kans niet gekregen, ik bedoel, ik moet eerlijk zijn. Hij zei: “Ik ben nog geen enkele wedstrijd begonnen, maar ik respecteer Ancelotti als coach en dit Everton-team is een heel, heel goed team. Koning in die tijd.

– we zullen wel zien. Ik moet een aantal keuzes maken, of het nu gaat om familie of acteurs. We zullen zien wat er deze zomer gebeurt, ik heb nog niets getekend. King legde uit dat ik vrij ben voor de zomer, dus ik heb veel opties, maar ik moet goed nadenken over wat ik echt kies.

READ  Torsdagens rykter - united.no

De manager die King naar Everton bracht, Carlo Ancelotti, is onlangs bevestigd als de nieuwe manager van Real Madrid.

Noch Theo Walcott, Yannick Bolasi noch Muhammed Pesic krijgen hun contract verlengd. Walcott heeft al getekend voor Southampton.