Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Korona, Helse | N er det slutt med jevnlig testing: – Hver og en av oss må ta et større ansvar selv

Smittetrykket er is meer informatie over het testen van de test. Det avvikles derfor. Endringen gjelder umiddelbart, skriver helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding fredag ​​​​kveld.

– Vi har nå en kraftig økning i antall smittede. Med så høye smittetall gir det mindre effekt å teste jevnlig. Meer informatie over de teststrategie en het begin van het onderzoek naar jevnlig testing. Er is een eerste en eerste persoon met symptomen van een test, van de minister van helse- en omsorgsminister Ingvild Kjerkol.

Endringen er zijn viktig voor skole, barnehage, høyskoler en universiteter, hvor det har vært anbefalt jevnlig testing in kommuner som har smittespredning som har påvirket samfunnet i stor grad. Det har også vært anbefalt testing i kommuner som har hatt et smittenivå i aktuelle aldersgrupper på meer dan 2500 per 100 000 siste 14 dagen.

Les også

Klager på legevakten etter covid-sykdom: – Jeg kjente en frykt i hele kroppen

Faglige anbefalninger

Endringene i teststrategien gjøres på bakgrunn av faglige anbefalinger fra Helsedirektoratet en Folkehelseinstituttet.

Helsedirektoratet en Folkehelseinstituttet har sammen gitt kommunene råd om hvordan tester skal prioriteres. Denne prioriteringsrekkefølgen gjelder fortsatt. Det er viktigst å prioritere at personer som har symptomer på covid-19 for teste seg. Geef prioriteit aan personen met een testregime voor slippe karantene, står det i pressemeldingen.

Med denne endringen i TISK-strategien, vil det ikke lenger være et algemene råd om een ​​prioritere tester til jevnlig testen.

Les også

344 geslagen in Harstad in januari: 20-40 jaar geleden

M ta storre ansvar

– Hver og en av oss må fremover ta et større ansvar selv, og det gjelder også bruk av selvtester. Testene skal brukes når det er grunner til det, en de eerste en eerste ved symptomer, sier Kjerkol.

READ  nieuws, gezondheid | Monkeypox - geclassificeerd als een besmettelijke ziekte die gevaarlijk is voor het publiek

Hun understreker bij kommuner som vurderer et eventuelt høyere tiltaksnivå, fremdeles må vurdere om jevnlig testing da kan være et alternativ.

– Mlet er fortsatt bij schuur en unge skal skjermes voor de mest inngripende tiltakene, sier Kjerkol.

Les også

Korona Games: Her er en vattpinne, lykke til