Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Langlaufen, Heidi Wong | Wing geeft toe: – Ik heb heel slecht getraind

BETOSTOLN / OSLO (NETAVESEN): De late winter, lente en zomer gecompliceerd door hersenschudding en Covid betekenen dat Heidi Wing fysiek niet zo fit is als ze had gewild. Ze geeft het toe aan Netavien.

– Dit seizoen begon ongelooflijk goed met Kuusamo en Lillehammer, uitblinkend. Maar ik heb niet de basis die ik eerder had en ik heb heel slecht getraind, zegt Wing en vervolgt:

– Ik wist dat het op en neer kon gaan. Ik was nu erg moe na Lillehammer. Nu komt er een stage zoals gepland. Ik ga drie weken goed trainen, dat heb ik nodig.

Lees ook: Maar Iverson bekende: – Het kostte me om een ​​man te zijn

Het was al die tijd het plan

Wong zegt dat het altijd al haar plan was om een ​​pauze te nemen van het rennen naar Kerstmis, maar ze zou willen dat het zonder haar was. Ze gedijt goed in Davos en denkt dat ze het daar goed zou kunnen doen. Maar het lichaam heeft iets anders nodig na de opening van een hectisch seizoen.

– Ik moet het plan volgen en doen wat het beste is voor de totale belasting en proberen te presteren aan het einde van het seizoen. Dan moet ik stage lopen. Wat ik dit jaar heb gedaan, is jammer om het hele seizoen op dit hoge niveau vast te houden. Hoon zegt en geeft toe:

– Ik ben moe, omdat het er zoveel waren. Mijn herstel heeft langer geduurd dan voorheen en ik ben niet meer waar ik was. Gelukkig zijn de eerste twee weekenden verrassend goed verlopen, dus dat zal ik maar moeten meenemen. Maar het zou leuk zijn om weer wat winst te maken.

READ  Voetbal, Premier League | Rodrygo prees het genie:

Lees ook: De loper van het nationale team had het moeilijk: – Het was verschrikkelijk

Tour de ski

Na drie weken trainen haalde Weng zijn neus op voor de Tour de Ski op nieuwjaarsdag om wat goede ritten te maken in aanloop naar de tweede seizoenshelft en het WK in Planica.

Voor het andere Noorse nationale vrouwenteam is er in het weekend een reis naar Davos, voordat ze ook tijdens de kerstdagen trainen en richting de kunstschaatswedstrijd gaan.

De Planica World Cup begint begin februari en maart en is het grootste doel van het seizoen voor het cross country team.

Dit is het damesteam dat naar Davos gaat:

Sprint: Han Wilberg Rovstad, Julie Meyer, Mathilde Myhrvold, Anne Appelqvist-Stenseth, Lotta Odnes Wing, Terrell Odnes Wing

20 kilometer: Helen Marie Vossholm, Anne Kjersti Calva, Celje Theodorsen, Lotta Odnes Wing, Terrell Odnes Wing, Engfeld Vlogstad Ostberg