Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Leer, R.P.K. | Schoen bij Dutch Top Club (20)

Sondre Schogan (20) wordt gecrediteerd voor het U21-team van Finord. Dinsdag stond het gebouw al in Rotterdam.

Rotterdam: – Ik hoop dat dit goed is, ik hoop het. Ik zal later vandaag een contract met Finnord ondertekenen, dus ik weet niet veel meer over mezelf, zei Sondre Schogan woensdag om 12.00 uur tegen de NA, terwijl hij de transfer bevestigde.

Op dezelfde dag werd bekend dat de 20-jarige RPK-middenvelder uit Learne op zijn naam zou komen te staan ​​bij de U21-selectie van de Nederlandse topclub. De deal loopt het hele jaar door, met Schoen al dinsdagmiddag in Rotterdam.

– Het overgangsproces verliep erg snel vanaf het moment dat de lening werd bevestigd tot het moment dat er vluchten naar Nederland werden geboekt. Ik kwam hier dinsdagavond en bracht de nacht door in een hotel. Het volgende, schrijven onder contact, is een appartement vinden om in mijn broek te wonen, zegt de jongen.

Zal laten zien

De volledige naam van de nieuwe club van Skagen is Feinurd Rotterdam. Het team is gevestigd in Rotterdam en heeft 14 keer de A-Team League van de club en 11 keer de trofee gewonnen. Ze hebben ook overwinningen behaald in het seizoen van de UEFA Cup 2001/2002.

Het bos is bedoeld om een ​​rol te spelen voor het U21-team van de club, dat versterking nodig heeft in de verdediging. Het team speelt in de recente U21-series in Nederland.

READ  Letland - Nederland zet de WK-strijd van Noorwegen voort voordat Thaksin gemakkelijk wordt omvergeworpen

– Ik reis hierheen om te laten zien dat het goed gaat. Ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen bij Finnord, en ik ben blij dat het een lening was. Dit is wat ik wilde, zegt Schogan.

Schogan tekende een jaar geleden een profcontract bij RPK en in tien wedstrijden voor RPK-2 dit seizoen heeft de vaste aanvoerder vier doelpunten gescoord. Hij heeft verschillende keren in het RPK-team gezeten, maar de Elite-serie heeft lang moeten wachten.

Van de gelegenheid gebruik gemaakt

Rini Coolen, die het U21-team van Finord coacht, heeft eerder RBK gecoacht en is daarom goed geïnformeerd over zowel de Trendor Club als de Schoen. Hij zal zich herenigen met RPK-collega Michael Dorset Johnson, die eerder dit najaar naar Nederland vertrok.

– Rini zei dat hij een middenvelder nodig had, dus hij wilde me aan de club toevoegen. Ik weet dat veel mensen naar hun wedstrijden kijken en die houden een hoog niveau, vertelt hij over het Schoenniveau en hoe hij in Nederland terecht is gekomen.

– Het is alleen voor de gelegenheid, je krijgt dergelijke kansen niet vaak.

– Wanneer trekken we je Finnord-trui aan?

– Ik weet dat ze dit weekend een spel hebben, maar ik weet niet of ik tijd heb om erin te spelen. Het zou te dun zijn om met het team te concurreren met slechts twee trainingssessies, dus laten we eens kijken hoe het gaat. Het wordt sowieso heel spannend, besluit Schoen.

READ  De ongelooflijke Boggart deed hetzelfde als de Mercs: