Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Leuk: Surface Laptop 4 heeft misschien wel het beste toetsenbord in de geschiedenis, maar heeft het echt een batterijduur van 19 uur?

Eindelijk kregen we Surface Laptop 4 om te testen, het goedkoopste AMD Ryzen 5-model (8 GB RAM, 256 GB SSD voor 12.995 kr), maar tegelijkertijd ook, waarvan Microsoft zegt dat het tot 19 uur batterijduur biedt.

Surface Laptop 4 doet niets nieuws, maar heeft het veel betere prestaties en batterijduur?

Natuurlijk vond ik het te verleidelijk om niet te testen, dus ik schrijf deze pre-test nu op Laptop 4. De Microsoft Surface-serie heeft altijd een uitstekend hardware-ontwerp gehad, maar ik heb altijd iets te klagen gehad in termen van qua prestaties en strikt, Windows ‘benadering van Windows op laptops: 1e generatie SSD-prestaties waren erg slecht en de levensduur van de batterij was niet top, samen met iets waarvan ik nog steeds denk dat het een grote fout in het besturingssysteem is.

Veel updates na de eerste keer opstarten, evenals veel firmware.

Ik zal geen tijd besteden aan het uitleggen van het ontwerp, want het is al meerdere generaties hetzelfde, inclusief 1 x USB en 1 x USB A, plus de Surface-oplaadconnector, zoals altijd. 3,5 mm audio is ook aanwezig – helaas een stevig frame.

Dit is de nieuwste generatie over-the-frame-ontwerpen voor de Surface-serie, MacBook Air en Pro. Ik denk het dan.

In deze preview beschouw ik mijn eerste indrukken van de machine, die na een dag gebruik kunnen worden bedacht. Ik kom terug met de beoordelingen van prestaties en batterijduur voor de laatste test.

3: 2 is nog steeds het beste voor internet

Het 3: 2-formaat is nog steeds het beste voor browsen en werken, wat betekent dat het schermformaat 99 procent van de tijd beter is in vergelijking met de methode ik Het apparaat wordt gebruikt.

READ  De Sims 4 verbiedt "twijfelachtige en onaanvaardbare inhoud" in zijn galerij

Ik was verrast toen ik mijn laptop desktop 4 opendeed nadat ik gretig het karton had weggegooid: het scherm werkt gewoon En daarom Veel groter, maar het verschil is slechts 13,5 tegen de 13,3 .3 van Air.