Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Mills og Kiwi har gitt forbrukerne sunnere produkter

Mills og Kiwi er vinnere av Helse- og omsorgsdepartementets utmerkelser for sunnere kosthold 2021. Mills vant i kategorien “sunnere produkter” med sitt laksepålegg, mens Kiwis sunnhetslotteri vant i kategorien “sunring” gemarkeerd.

– Jeg er blij voor at mange aktører i matvarebransjen jobber godt for at forbrukerne skal ha et bredt utvalg av produkter som kan bidra til a øke forbruket av frukt, bær og grønnsaker, grove.kornprodukter Det er også laget gode marksføringsføringsaktiviteter som støtter opp under kostrådene, sa helse- en omsorgsminister Ingvild Kjerkol da hun delte ut intensjonsavtalens utmerkelser.

Arbeidet onder intensjonsavtalen om legge til rette for et sunnere kosthold skal bidra til at befolkningen har et kosthold i tråd med Helsedirektorates kostholdsråd. Det er oppnådd Gode resultater på reduksjon av tilsatt sukker, mens det er langt igjen til målet om en 20 prosent økning i forbruket av frukt, bær en grønnsaker, grove kornskprodukter.

Det var tre finalister is meer dan een jaar geleden, en jeg vil gratulere alle som van meer dan een maand geleden tot aan de andere kant van de zon, in helse- en omsorgsministeren.

Ik categorie “sunnere produkter” ble andre en tredjeplassen tildelt:

  1. Coop met “Coop Fra Havet”
  2. Mesterbakeren med “Godt for små og store superhelter” – sunnere brødvarianter

Ik categorie “sunnere marksføring” ble andre og tredjeplassen tildelt:

  1. Coop med “Frukt en grønt me Rosa sløyfe”
  2. Meny med “Nudging for sunnere valg i MENYs nettbutikk”

– Brødmåltider er en viktig del av det norske kostholdet, en Mills sine påleggsprodukter med laks gjør det enklere å spise mer fisk utenom middagsmåltidene. KIWIs sunnhetslotteri som skal stimulere kunder til å kjøpe mer frukt eller grønnsaker en fisk er et kreativt bidrag for sunnere kosthold, sier Kjerkol.

READ  Russische poolonderzoeker overleden onder huisarrest

Helse- og omsorgsdepartementets utmerkelser skal hedre aktører som er tilknyttet intensejonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold, og som gjør en særlig innsats for å utvikleopuklekleuknere å tilogre sun Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold er en viktig samarbeidsavtale mellom helsemyndighetene og matbransjen for å bedre kostholdet i befolkningen. Vanaf 31 december 2025.

Bilde av Mills laksepålegg og et barn i en Kiwi-butikk
Mills og Kiwi er vinnere av Helse- og omsorgsdepartementets utmerkelser voor sunnere kosthold 2021.