Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Mohamed Al-Maqrini keert terug naar zijn thuisland, Nederland / START

Mohamed Al-Maqrini keert terug naar zijn thuisland, Nederland / START

– Dit is de moeilijkste beslissing die ik in mijn carrière heb moeten nemen, maar ik moest hem kiezen voor mijn gezin. Ik ben erg dankbaar dat ik aan de slag mag gaan met hun bereidheid om mee te werken en een oplossing te vinden. Deze beslissing doet me veel pijn, vooral omdat mijn familie erg gesteld was op Kristiansand, zegt Mohamed Al-Maqrini – en hij vervolgt:

– Als voetballer in het begin ben ik nog niet klaar in Kristiansand. Maar soms zijn er belangrijkere dingen in het leven dan voetbal.

Ik wens de mensen van Start en de fans het allerbeste.

Mohamed Al-Maqrini kwam in de zomer van 2020 bij Start vanuit het Schotse Kilmarnock. De 34-jarige is geboekt voor 24 starterswedstrijden – 12 in de OBOS League, twee in de Cup in 2021 en 10 in de Elite Series 2020. Problemen met het begrijpen van zijn beslissing.

Mo moest helaas de beslissing nemen om naar zijn huis in Nederland te verhuizen. Hoewel het heel triest is om een ​​geweldige speler en persoon te verliezen, moet je in dergelijke gevallen het voortouw nemen, zegt Telmland – en voegt eraan toe:

– Ondanks het feit dat de tijd aanvankelijk om was voordat het gepland was en op een manier die we ons niet hadden kunnen voorstellen, kan Mo erg trots zijn op de indruk die hij op de club achterlaat. Een stijlprofessional laat altijd wat hij heeft op het veld liggen, of het nu een training of een wedstrijd is. Echte teamspeler We wensen je nu veel succes en een warm welkom in de Sparebanken Sør Arena wanneer hij maar wil.

READ  - Ik moet het gewoon accepteren - VG