Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Noorwegen vs Nederland: hoe livestream, score-updates en WK-kwalificaties te bekijken

01:11 2 uur geleden

Over enkele ogenblikken zullen we de openingszinnen met jullie delen Noorwegen tegen Nederland Laatste informatie over live en input arena. Bekijk de activiteit via VAVEL’s minuut live online verslaggeving van de wedstrijd.

01:06 2 uur geleden

1:01 2 uur geleden

Louis van Gaal Hij stopte als coach van het Nederlands Elftal. Na een training met het team sprak hij op een persconferentie: “Als je naar mijn leven kijkt, weet je dat mijn eerste maanden nooit goed waren. Spelers hebben te maken met de ‘van call’-regel.
“Mijn persoonlijke doel is om wereldkampioen te worden. Ik zal het aan mijn spelers geven. Maar ik deed het niet voor mezelf. Ik doe het om het Nederlandse voetbal te helpen. Als ik bij de bond had gezeten, had ik mezelf opgepikt ook, dus ik zei ja.”
Ik heb altijd gedaan wat ik kon voor de Nederlandse voetballer. Ik hoop dat hij mij zou hebben gekozen, zelfs als ik in de positie van de federatie was.
“Ik heb het niet over het verleden. Het is totaal irrelevant. We hebben het over de toekomst gehad.

12:31 3 uur geleden

Mijn naam is Lore Solarzano en ik wil de gastheer zijn voor dit spel. Omdat het live op VAVEL plaatsvindt, bieden we je pre-game analyse, punten en nieuwsupdates. Blijf op de hoogte en ontvang de belangrijkste informatie over deze wedstrijd.