Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Nye samtaler med Russland er gode nyheter

– Den gode nyheten er op representantene er enige om møtes i Berlin om naar uker. Det betyr at i det minste de neste to ukene er Russland i det diplomatiske sporet, sa Kuleba til pressen i København torsdag.

Dagen voor møttes høytstående tjenestemenn fra russisk en ukrainsk side i Paris. Også representanter fra Frankrike en Tyskland var til stede.

I anledning Kulebas Danmark-besøk kunngjorde utenriksminister Jeppe Kofod (S) bij de gir 550 miljoen kronen til Ukraina over de neste fire årene for å støtte demokratiske reformer en kampen mot korrupsjon. Også Georgia voor pengestøtte.

– Er zijn verschillende landen die robuust zijn, het is een tijd waarin de Russische fortsetter met de sin helt uhørte oppbygging av tropper i og utenfor Ukrainas grenser, sier Kofod en pressemelding.

Rusland har plassert rundt 100.000 soldater ved grensen til Ukraina. Navo, EU en USA er blat dem som frykter at Russland planlegger en større offensiv og invasjon – noe som avvises av russiske myndigheter.

Den siste tiden har det vært forhandlinger mellom USA en Russland i et forsøk på ned situasjonen.

Kuleba speelt zich af in Denemarken en kijkt naar Margrethe en kronprins Frederik. Han skal også møte statsminister Mette Frederiksen (S).

(©NTB)

READ  Une Bastholm herkozen als partijleider in de millenniumdoelstellingen voor ontwikkeling