Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Ødegaard: – Het is jammer

Olval (Dagbladet): Op maandag ontmoette ster Erling Braut Haaland de Noorse pers. Aanvoerder van het nationale team Martin Odegaard pakte vanavond het podium de avond voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland.

De 22-jarige veranderde in augustus van Real Madrid naar Arsenal en Odegaard nam het snel op zich Afrekenen met geschriften in de pers Na het veranderen van de club. Op Instagram schreef hij het volgende:

– Tegenwoordig wordt er veel over mij gepraat en waarom ik wegging. Ik wil alleen maar zeggen dat bijna alles wat ze zeggen niet waar is. Wat mij betreft is het een schande dat de pers dingen schrijft die niet waar zijn. Veel mensen denken dat dit waar is.

Ødegaard lichtte dit bericht toe op de persconferentie.

– Ik weet eerlijk gezegd niet of ik daar echt op in wil gaan, behalve wat ik schreef. Alles wat ik onlangs heb geregistreerd, klopt niet. Verder hoef je daar geen commentaar op te geven. Ik vind het een schande. Odegaard zegt dat vooral de Spaanse media een manier hebben om het te portretteren en dat is niet het geval, dat is het enige wat ik wil zeggen.

In dit interview vertelt Ole Gunnar Solskjær over familie, het leven buiten het voetbal in Manchester en het verhaal van Jadon Sancho. Verslaggever: Henrik Ljosland / Video: Kristoffer Løkås / Onderzoek: Fredrik Filtvedt / Andreas Særsland
Laat meer zien

Niet mijn favoriet

Ødegaard beantwoordt kort de vraag waarom hij naar Arsenal ging.

– Omdat ik dacht dat het het beste was.

Arsenal stort zich in de razernij van voetbalclubs die inzicht geven in wat er binnen gebeurt, in een documentairereeks.

– Ik wist dat het iets was. Ik wil niet zeggen dat het beter is om een ​​camera te hebben op training en in de kleedkamer. Dit is niet de beste die ik ken. Ik merk er niets van, zegt Ødegaard.

Ødegaard is niet de enige speler in de nationale ploeg die deze zomer van club wisselt. Onder meer Christopher Agger (Brentford) en Joshua King (Watford) kwamen in de Premier League.

– Ik denk dat het een goede zaak is voor het nationale team. Het lijkt erop dat velen vele mooie clubs hebben bezocht. Er zijn steeds meer spelers die zetten doen en grotere toernooien bereiken. Ik denk dat dit een zeer positieve zaak is. Ødegaard vertelt Dagbladet dat hoe meer mensen op een hoog niveau kunnen spelen, hoe beter.

De 22-jarige zegt dat hij “erg opgewonden” was voordat hij Nederland ontmoette.

– Het is leuk

Eerder dinsdag werd bekend dat Cristiano Ronaldo officieel klaar is voor Manchester United. Zoals bekend speelde de Portugees met Martin Odegaard bij Real Madrid.

Het is geweldig om hem terug te halen naar de Premier League. Een van de beste spelers ter wereld komt naar de competitie, dus hij verhoogt de rest en het niveau van de competitie. Het is geweldig, zegt Ødegaard tegen Dagbladet.

Noorwegen staat vierde in de poule na drie duels waarin ze met 2-0-1 speelden. Turkije leidt de groep met zeven punten, voor Noorwegen, Nederland en Montenegro met zes. Dan Letland (1 punt) en Gibraltar (0 punten).

En aanstaande zaterdag treft Noorwegen Letland uit, voor de wedstrijd tegen Gibraltar hier drie dagen later thuis.

READ  - Voorbij mentaliteit - VG