Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Overwatch League Play-offs – Overwatch 2 شريحة chipset

We bevinden ons nu in de laatste fase van het Overwatch League-seizoen van 2022, met alle ogen gericht op de play-offs die later deze week beginnen en begin november eindigen. Het toernooi, met de 12 beste teams van het jaar, is al gesloten, wat betekent dat we weten wanneer elk team voor het eerst tegen elkaar zal spelen.

Voordat we in deze categorie duiken, zijn hier de deelnemende teams:

  • Dallas-brandstof
  • san francisco schok
  • Worstelaars in Los Angeles
  • Seoel Dynastie
  • Shanghai Draken
  • Houston Outlaws
  • Atlanta regeert
  • Londen Spitfire
  • chaos in Florida
  • Philadelphia fusie
  • toronto uitdagend
  • Hangzhou Spark

Wat betreft de kwalificatietafel, het toernooi begint met Spitfire vs. Dit brengt ons dan naar Spark vs. Dragon om 23:00 GMT / 00:00 CET, gevolgd door Mayhem vs. Government om 00:30 GMT / 1:30 CET (31 oktober), en tenslotte Defiant vs. Outlaws om 02:00 GMT / 3:00 CET (31 oktober).

Hoewel we de exacte tegenstanders in elk van de volgende games niet kennen, weten we wel dat Fuel, Dynasty, Shock en Gladiators een eerste ronde hebben, wat betekent dat ze niet zullen strijden totdat die eerste set games is voltooid . Zorg ervoor dat je de play-offs inhaalt hier.

READ  Nu moet je de nieuwe Zoom-app in Chrome OS gebruiken