Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

PS5 en Xbox Series splitter spillverdenen i to

Ikke voor har Xbox-producent Microsoft punget ut nesten halfparten av det norske årlige Statsbudsjettet (69 mrd dollar) voor spillselskapet Activision Blizzard, så følger Sony på met oppkjøpet door Bungie. Voor en god del mindre slant på 3,6 miljard dollar, mannen som likevel er et viktig ledd idet gaming-geschiedenisns neste kapittel skrives.

Viktige spill i hver sin leir

Voor de uinnvidde betyr det at Microsoft kunt u een selectie maken van Call of Duty, Guitar Hero, World of Warcraft, CandyCrush en Tony Hawk-spillen. Som trolig vil komme til å bety at du trenger en Xbox-konsoll eller en gaming-pc met Windows voor å spill disse spillene.

Sony’s kontring betyr a sin side at de blat annet har sikret seg Halo- og Destiny-spillene. Som man kan anta betyr op de etter hvert vil forsvinne fra Xbox-platform.

Kløften mellom PlayStation 5 en Xbox Series X har blitt enda større, spillverdenen splittes i to. Foto: Audun Hage, L&B

Du kan trenge begge konsollene

Dit is een korte tijd geleden dat er een spelfout is gemaakt in de game. Det kan nemlig bety at man trenger op Xbox en PlayStation. Er zijn problemen met de levering van de oven voor de Xbox Series X en PlayStation 5 die kunnen worden gevonden in een andere wereld. Som igjen betyr bij de tidvis har gått for mooie zomer op privatmarketedet.

Det betyr bij du kan måtte punge ut 15-20.000 kronen, hvis ikke mer, voor begge konsollene.

Xbox Game Pass
Med Xbox Game Pass kan gemorst worden met Xbox-spill en månedlig abonnement. Ogs op pc. Foto: Skjermdump

Er konsoll-marketed ik endring?

På litt lengre sikt er det slettes ikke sikkert at det trenger å bety mye voor lommeboken. Voor hvem sier at vi må eie konsoller i fremtiden i det hele tatt?

Det er godt mulig gaming vil få en helt ny forretningsnøkkel, i at man leier i stedet for å eie. Microsoft har allerede sin abonnementstjeneste Xbox Game Pass, hvor du betaler et månedsabonnement voor å få ubegrenset tilgang til de viktigste spillene. Sony’s tilsvarende tjeneste heter PlayStation Plus.


De beste gaming-skjermene

En moderne gaming-TV gir deg ikke bare en bedre bildeopplevelse – den kan også gjøre deg til en bedre gamer! Vi har testet TV-ene som gir deg topscore.

Tjenestene koster +/- 100 kronen in måneden. Det er ingenting i veien for at både Microsoft en Sony kan tilby en konsoll i posten, til en ekstra månedlig kostnad. Slik som vi kjenner det fra kabel- en satellitt-TV-leverandørene. Dette blir dessuten in så fall kun til de mist hardbarka gamerne, som vil være garantert den all best ytelsen, på spill i full 4K-oppløsning med 60-120 bilderammer i sekundet (fps). Andre vil ikke trenge konsollen i det hele tatt.

PlayStation Plus
Sony’s spill-abonnementen voor PlayStation Plus. Foto: Skjermdump

Spill-strømming

Det mest sannsynlige er likevel at strømming blir fremtiden, også i spill. Markedet er allerede godt i gang, og vil sannsynligvis fortsette å vokse seg enda større i fremtiden. Du trenger nemlig sterkte tatt verken Xbox eller PS5, voor spill de nyeste en feteste spillene.

Ultimate-abonnement op Xbox Game Pass-to-the-e-mail naar de Xbox en PC/Mac, en dessuten mobile enheter. Da får du i tillegg ekstra datakraft fra et eksternt, sammenkoblet Xbox Series X-nettverk, og kan dermed få bedre ytelse enn om spillet kjører utelukkende lokalt op sin egen enhet. Hvis du da sier deg fornøyd me Full HD en 60 fps, sommige grensen, voor å holde forsinkelse en responstid til et minimum.


Vi har test PlayStation 5!

Sonys toppspekkede spillkonsoll leverer lynrask ytelse og sylskarp grafikk – skreddersydd for neste generasjons avanserte spill.

Sony tilbyr noe lignende, medisch Spelen op afstand. Tjenesten, wat gratis, grote hoeveelheden PlayStation-spill voor mobiele apparaten en pc/Mac.

Dermed er alt du trenger en datamaskin eller mobiltelefon, for spillene fra Microsoft en Sony, uansett om de ikke er tilgjengelig på hverandres konsoller.

Det eneste PC-spillere trenger i tillegg for å oppleve konsollsillene som de er ment å spilles, er en kontrollenhet til Xbox og PS5sommige apparaten kunnen worden gebruikt voor datamaskinen met Bluetooth.

Google Stadia
Met Google Stadia en Nvidia GeForce NOW kunt u direct naar Smart-TV of mobiel kijken. Foto: Audun Hage, L&B

Google en Nvidia

Nr vi først er inne på strømming av spill, skal vi heller ikke glemme andre tjenester, som Google Stadia og Nvidia GeForce NU, som begge tilbyr spilling på både mobile enheter en direkte i Smart-TV-appen, på compatibele TV-platform. Begge tjenestene lar deg låne ekstern datakraft fra et datanettverk, slik at du kan spille med mye høyere ytelse enn din enhet klarer op egenhånd.

ps5 xbox-serie x geschaald 1
Xbox-kontrollenheten naar venstre, PS5 naar høyre.

Toppkonsollene er ikke avleggs

Uansett om det finnes los te maken voor alles wat morsen kan, kansollene, vil de mest hardbarka spillerne, en van een minst konkurransespillere, die kan worden gemorst door konsoll. Da snakker vi de dyreste flaggskipmodellene, some er hva som trengs for å få ned responsetiden til et minimum. Nr et lite millisekund kan stå mellom liv en død, kan man kun godta det beste.

Voor veldig mange av disse spillerne er det uansett ikke noe problem at flere spill splittes mellom Xbox- en PlayStation-konsollene: De ville kjøpt begge uansett.


Haar eh Xbox Series X!

Microsofts nye spillkonsoll door nydelig grafikk en rå spillopplevelser – wat skapt for nytes på en stor en skarp TV-skjerm!

READ  Jokerscène uit The Batman-film gelekt door Matt Reeves