Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Russland har bygget opp 70 prosent av styrkene de trenger for fullskala invasjon av Ukraina

Ik zoek mijn zus naar ukene har antall taktiske bataljoner i grenseregionen vanaf 60 til 83, en ytterligere 14 er på vei, sier to anonyme tjenestepersoner til nyhetsbyrået.

Geen tijd voor een tijdsbestek voor een eventuele invasie, mener tjenestepersonene op forholdene vil ligge best til rette for transport av militærenheter fra rundt midten av februar en til utgangen av mars. Det, kombinert med det voksende antallet russiske styrker in nærheten av Ukraina, kan bety at vinduet for diplomati er i ferd med a lukkes, heter det.

Amerikanerne legger ikke fram noen beviser for å bygge opp onder anslaget av den russiske styrkeoppbyggingen.

Russland har samlet mer enn 100.000 styrker i nærheten av grensa. Russerne siert de ikke planlegger å invadere naboene i sørvest, en krever Sikkerhetsgarantier fra USA og Nato, deriblant et løfte om at Ukraina aldri vil kunne bli Nato-medlem.

Tjenestepersonene mener te Kiev vil falle innen et par dager om Russland invaderer, og at en fullskala invasjon vil føre til at Ukraina mister mellom 5,000 og 25.000 soldater, mens Russland mister mellom 3.000 og 10,000. De sivile tapene anslås til mellom 25.000 og 50.000.

Invasjonen vil også drive millioner av mennesker på flukt, heter det.

(©NTB)

READ  Droogte in Europa: - Dan is er een crisis