Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Sæter tekende een nieuw contract bij Rosenborg: – Guttedrøm

Sæter tekende een nieuw contract bij Rosenborg: – Guttedrøm

Uli Sutter (27 jaar) heeft een verlenging bij Rosenborg tot 2026.

Will: Ole Sæter en Rosenborg bereiken overeenstemming over een nieuwe overeenkomst.

– Lerkendahl, ik ben gekomen om te blijven, zegt Satter in de video op de Rosenborg Ballklubs-website Bereken X vrijdag.

Daarom besloot Tonder een verlenging met Rosenborg te verlengen, in wat een contract van drie jaar zou worden. Trønderklubben heeft interesse getoond in een verlenging van het contract van Sæter voor de lange termijn, maar de onderhandelingen zijn tot nu toe niet gevorderd.

-Ik voel een mengeling van trots en opluchting. Het is een lang proces geweest, maar ik weet waar je vandaan komt. Trøndelag en Trondheim zijn mijn steden. Natuurlijk is Rosenborg ook Betty. Uiteindelijk was de keuze heel makkelijk, vertelt Satter aan RBK websites.

Vanaf 1 juli is Sæter vrij om te verlengen met andere clubs, aangezien zijn contract aanvankelijk na dit seizoen afliep.

VG kan onder andere ervaren In juni deed de Nederlandse club Vitesse een contractaanbod.

Zo is het echter niet geworden en Setter is er trots op dat hij in zijn hart ervoor heeft gekozen om bij de club door te gaan.

– Ik leef de droom, dus waarom zou ik die opgeven? Dit is een kans die ik nooit meer zal krijgen, en het geeft me kippenvel als ik denk dat ik nog steeds voor Rosenborg zal spelen. Dan gaat het erom dat je ook de rillingen uit de entertainment- en actieruimte haalt. “Dan zullen we zien dat er uiteindelijk resultaat komt”, zegt Satter.

– Dat ik hier nu zit en mijn contract heb verlengd met het nummer negen op mijn rug, is een jongensdroom, vervolgt hij.

Dit jaar waren er acht optredens en vier Premier League-doelpunten voor de 27-jarige. Rosenborg staat op de negende plaats met 28 punten.

READ  Het overlijden van kunstenaar Jan Groth - NRK Cultuur en Vermaak