Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

TEST: Galaxy S21 FE – Digi.no

Als u een man wilt lokken, kunt u deze kopen in de winkel. Ik heb val hos Samsung, som nettopp har sluppet sin Galaxy S21 FE – onder en måned voor de slipper neste generasjon van S-modellen: S22.

Voor dette er en slakken “siste mohikaner” av S21-stammen der 21 henviser til fjoråret. FE, det vil si Fan Edition, var en slags ekstra tvist på den utgående generasjonen som kom med S20, men da var det lenger til neste generasjonsskifte or årstallet stemte. Nføles det altfor verzonden. Og voor dyrt. Med 6/128 configuratie en 6,41 tommer AMOLED-skjerm koster den 8185 kronen. Det er et par hundrelapper mer enn S21, som sikkert til falle enda mer når de slipper S22. Riktignok har S21 mindre batteri en skjerm, men har litt hvassere telekamera en ultralyd i stedet for optisk fingeravtrykkleser.

Har de hørt op kunder?

Med Fan Edition siert Samsung op de har hørt påtilbakemeldinger en utstyrt modellen med de kundene virkelig vil ha. Nr den likevel er lik sitt utgangspunkt føles det som om de traff spikeren på hodet første gang. Da kan en da capo synes overflødig.

Mannen nr det er sagt så vi tatt FE-modellen in øyensyn. Opp av esken dukker en flat en veldig tynn en lett mobil opp. 177 gram med en så stor skjerm er lett. Den kommer, som de fleste toppmobiler for tiden, i en flat eske bare akkompagnert av en kabel en SIM-pinne. Ingen lader altså.

Skjermen er en forbedret en svært lyssterk utgave av forgjengeren som er beskyttet bij Gorilla Glass Victus.Ontwerp en camera

Designerne bak Galaxy S21 FE har gjort en grei jobb. Mannen ikke mer. De har ikke kostet på telefonen noe ekstra. Draai imo. Van den samme plasten på baksiden en i kameraframspringet som Samsungs mye billigere A-modeller. S21 har også plast bak, mannen kamerahus i metall. Det ser litt penere ut. Nr det er sagt så mener vi god plast er bedre enn glas. Det er bedre å ha en knusbar side enn to. Dessuten bruker de aller fleste et deksel som beskytter sårbart glass. Det er ikke zoals påkrevet haar.

READ  World of Warcraft: Dragonflight komt later dit jaar

S21 FE har akkurat de samme kameraene som sin snart halvannet of gamle forgjenger, men det skal sies at disse kameraene er særdeles god. Vi testen nattfotografering mot en S21 Ultra en kan konstatere op den ligger helt opp imot Samsungs topmodell. Det skyldes neppe kameraet selv, men programvarens en prosessorens evne til hente inn mange bilder and behandle dem med såkalt AI.

Noe nytt

Det at den nye FE-modellen met Android 12 kale mangel. S21 kom med Android 11. Mannen siden Samsung garanterer brand of med sikkerhetsoppdateringer en tre oppdateringer av operativsystemet så har dette betydning. Det betyr op du får Android 13, 14 en 15 nr den tid kommer.

En annen nyhet er bij FE-modellen kommer med Snapdragon 888 5G i stedet voor Samsungs egen Exynos-processor. Ytelsesmessig viser likevel ikke FE-modellen geen framgang fra S21s Exynos-processor.

Kjøpe?

Dessverre er dette en vanskelig telefon å anbefale. rsaken er mangelen in spesifikasjoner som stikker seg ut, og prisen.

Tidspunktet like innpå lanseringen av S22 taler heller ikke for kjøp. Da faller de tidligere S21 modellene etter all sannsynlighet enda mer, mens denne som nettopp er lansert, nok står i ro. Denne telefonen burde koste minst tusen kroner mindre.


Karakter 7/10.

Pluspunt

  • Fantastische skjerm
  • Ras
  • Tynn en lett

Minus

  • Voor lite, voor verzonden
  • voor dyr

Denne artikkelen ble først publisert in TU-magasinet, nr. 1/2022