Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

The Dutch Rebel staat nog in de kinderschoenen met de tentoonstelling Museum of Science

The Dutch Rebel was het afgelopen decennium een ​​van de meest intense en magnetische muzikanten van Boston. Op 25 maart sluit Rebel zich aan bij het Science Museum, een ander muziekgezelschap in de stad.

Wacht, locatie in de kunstmatige bliksemschicht en vlinderkas? Ja!

“Het Museum of Science plaatste me op een reclamebord met 93, dus ik zou zeggen dat ze een hoofdrolspeler zijn”, zei Rebel lachend. “Ik ben nog nooit eerder geweest (ik ben met ze gaan werken) omdat ik niet het gevoel heb dat ik een reden heb om te gaan. Vertel me nu, mensen die ik leuk vind zijn daar geboekt, ze doen dragshows en ze doen supercreatieve shows met 360 graden. -camera, dat het meer kost dan mijn leven. “

De hiphopspeler werkte in 2019 voor het eerst samen met het Museum of Science voor een concert in het Charles Hayden Planetarium. Afgelopen zomer ging het Nederlands en Wetenschapsmuseum virtueel en combineerde hij zijn muziek met hightech, heldere en gewaagde beelden. Omdat de artiest en het bedrijf nooit willen herhalen wat ze hebben gedaan, zal deze taggroep compleet anders zijn. 25 maart Evenement Cartoon Hero Captain Planet “Captain Dutch: When the Powers Connect!”

“Als je van Captain Planet weet, kan hij het universum alleen redden als de aarde, vuur, lucht, water en hart samenkomen”, zei hij. “Het Museum of Science heeft me deze kansen gegeven om al mijn superkrachten te trekken (in mijn geval). Ze willen dat ik mensen presenteer waarvan ik denk dat ze belangrijk voor me zijn. ​

READ  Schokkende verklaring van Profile on World Cup: - Het is allemaal een geplande wedstrijd

Door middel van de themaset beheerde Rebel de show door te denken aan de artiesten die elk element van hem vertegenwoordigden en hiphop, R&B, dans en meer konden combineren met de allernieuwste technologie.

“Trend My Motion is een dansgroep die talloze soorten dansproducties maakt en die al eerder met mij heeft samengewerkt. Ze vertegenwoordigen de wind omdat ze niet bewegen zoals iedereen,” zei hij. “Een artiest als King Fia uit Cambridge verwijst naar de aarde omdat de muziek die hij maakt de gevaarlijke vibratie van de grond vertegenwoordigt. Miranda Ray, die de R & B-artiest van het jaar was bij de Boston Music Awards, vertegenwoordigt water omdat haar stem is als de water I love. Artist. “

Deze reeks verwijst naar de talenten die Rebel wil en degenen van wie hij denkt dat ze meer liefde van de scène nodig hebben. Maar ze zorgde ervoor dat er een beetje ruimte overbleef voor het vuur dat ze meebrengt bij elk nummer, elke show en elk evenement dat ze aanraakt.

Rebel, geboren in Haïti, zei: “Vuur ben ik en een kleine mengeling van Caribische muziek en Caribische invloeden.” “Ik ga vier artiesten in mijn ‘Big So’-remix hebben, dat zijn Eddie Fish, One Hundred Round Cato, Shells en Reem Scully, kom even bij me.”

Bijna alles is aan het rollen (maak je klaar voor wat wilde en trippy green screen-technologie). Rebel miste de liveshow, maar hij deed veel van de magie die het museum bood.

“The sky is the limit, en het is zeker iets dat zegt: een plaats met een baan”, zei hij lachend.

READ  Aanbieding geannuleerd en beëindigd in Nederland: - Geldt voor ijs eten in je buik

Details over de Dutch Rebel zijn te vinden op dutchrebelle.com; Meer informatie over dit evenement en aanvullende muziek in het Science Museum op os.org/explore/subspace.