Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Van Dijk in Holland Rose: Zei hij dat? Het was geweldig

– Zei hij? Van Dijk zegt op de Nederlandse persconferentie dat het op hem lijkt, die gelijktijdig vanuit het Nederlands in het Noors werd vertaald.

Hollande hield de interesse van Van Dijk maandag een beetje geheim tijdens een persconferentie binnen.

– Ik heb al gezegd dat hij de beste is die ik ooit heb ontmoet. We moeten proberen met hem te spelen, zegt Hollande tegen Viji.

Bondscoach Louis van Gaal deed geheimzinnig over de training van het team richting het Noorse toernooi. De Noorse sterspits is daar een van de redenen voor.

– Ik wil niet te veel vertellen over hoe we spelen. Het is misschien goed voor Nederland, lachte Van Gaal.

Reünie: Earling Broad Holland en Virgil van Dijk tijdens een gevecht in de Champions League. Foto: Foto: A.P.

– Ik hoop dat we de passen naar Nederland kunnen blokkeren. Toen was het probleem opgelost, zegt Van Call.

– Dus de sleutel om hem te stoppen?

– Ja, maar zoals je weet hebben we de beste bewakers. Zij kunnen dit probleem oplossen. Maar het belangrijkste is dat voortgangspassen niet onder druk komen of spelen.

Holland ontmoette Van Dijk twee keer toen hij in 2019 voor Red Bull Salzburg speelde. Liverpool won twee keer, maar Nederland scoorde op Anfield – en de Nederlander vroeg de Noorse verslaggevers na de wedstrijd:

– Misschien zijn er hier velen die het met me eens zijn dat hij de beste is. Van Dijk is snel, sterk en “slecht” slim. Er zijn drie belangrijke eigenschappen die men moet hebben. Ik heb twee keer tegen hem gespeeld. Dat is wat ik denk, beschrijft Dortmund de spits.

Viji vroeg Louis van Gaal hoeveel Noorse spelers genoeg waren voor Nederland.

– Laat me denken. Ik passeer het hele team. Ik ga geen naam noemen, maar één … twee … drie … vier … vijf. Ja, vijf spelers, antwoordt Van Gaal.

– Ik begrijp dat u ons vraagt ​​te laten zien dat we beter zijn dan Noorwegen, maar ik denk niet dat hij te sterk voor ons is. We zijn op een bepaald niveau sterk, maar ik vind dat team altijd heel belangrijk. Chelsea en Liverpool zijn goede voorbeelden van clubs die de beste teams hebben samengesteld en hebben gewonnen.

Memphis Debay is onzeker voor de wedstrijd tegen Noorwegen, maar Van Gogh vertelde op een persconferentie dat hij een kans heeft om te starten.

READ  De Central Men wonnen de tweede baan van het seizoen; De dominante Nederlandse vrouwen wonnen de kroon op het innerlijke pad | KNIA KRLS Radio