Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Verwijder het bericht van Haaland van RBK Champion: – Ik kan iedereen uitdagen

Terug in Trondheim nam Ole Sæter een paar minuten de tijd met TV 2 voordat hij op vakantie ging. Met twee goals tegen Vålerenga op zondagavond is de status van kampioen voor Trøndelags grootste favoriet goed op weg naar de hemel.

– Het is cool, maar ik moet het vooral als vlees en onzin proberen te zien, want als ik alle indrukken ga absorberen die komen van het spelen bij Rosenborg, zal ik waarschijnlijk meer moe worden van dit ding dan ik ben. Het zal spelletjes spelen. Ik probeer er niet te veel in te stoppen, maar het is zo cool om terug te kijken als je kijkt naar wat mensen eigenlijk opofferen, zeggen en wedden en andere dingen. Het is heel elegant, lacht Sæter.

Op de Twitter-accounts van Trøndelag wordt de naam van de 26-jarige meestal herhaald. In recordtijd behaalde hij de status van kampioen in Lerkendal en zijn eigen lied van Kjernen. Zondagavond begon de spits zijn vruchten af ​​te werpen toen hij tweemaal scoorde in de 4-0 overwinning van RBK op Vålerenga.

– Ik ben erg blij met haar en dat ik in het vliegtuig zal laten zien wat ik heb. Ik ben zowel in mijn mond als in mijn benen hoog en laag geweest, dus het is goed om te laten zien dat het niet alleen de mond is die kan praten en dat er een beetje een addertje onder het gras zit, glimlachend.

– Dom”

De rapper uit Trøndelag is niet bang om te zeggen wat hij denkt, wat waarschijnlijk een van de redenen is voor zijn positie onder RBK-supporters. De wens om Rosenborg te overhandigen is groter dan wat dan ook voor het doelpunt van zondag.

READ  - Aantal te laag - NRK Sport - Sportnieuws, uitslagen en uitzendschema

– Het betekent heel veel. Er zit veel geschiedenis in deze club en er zit veel achter. Dit heeft me mijn hele jeugd gevolgd en is in zekere zin mijn team. Het is een droom om iets terug te kunnen doen voor iedereen die naar Oslo komt om ons te steunen. Ik ben op weg naar een van hen en het is geweldig om dat te kunnen doen. Het is niet alleen een kwestie van hier spelen, je moet het doen. Het is iets waar ik heel hard op heb getraind en iets dat veel betekent. Sæter legt uit dat hier veel achter zit.

En met twee goals in zijn eerste wedstrijd in de eliteserie vanaf het begin van dit seizoen, zal zijn vertrouwen in de spits niet afnemen.

– Het is zoals ze zeiden, ik ben dom en hij deed het. Ik heb veel dingen die ik wil laten zien, en soms komt het in allerlei vormen. Gisteren was het positief. Ik sluit niet uit dat het soms ook negatief is, maar ik moet proberen het op een hoog niveau te balanceren, dat is wat moeilijk is. Maar hij zegt dat ik een idioot zal zijn en voor altijd zal werken, dat kan ik garanderen.

– Als je wedstrijden blijft starten in Rosenborg, hoe goed word je dan?

– Hij, nee, ik zal elke dag mijn best doen. Hoe goed ik kan zijn… ik denk dat er niets is dat me kan stoppen. Ik denk dat ik zo goed zou kunnen zijn als niemand anders, maar dan moet ik het hier natuurlijk elke dag blijven doen. Hier komt de uitdaging om de hoek kijken.

READ  Maguire en Engeland verbonden met Duitsland

– Dus als je wedstrijden blijft starten, mag je dan bijvoorbeeld Haaland uitdagen voor de nationale elftalplaats?

– Ik kan iedereen uitdagen, zeg ik. zegt Satter met een sluwe glimlach op zijn gezicht, maar hij is me nog steeds een paar stappen voor.

Vakantie met een goed gevoel

Na de overwinning in de hoofdstad gaan Sæter en de rest van het Rosenborg-team een ​​week op vakantie. Vrije tijd had niet beter kunnen zijn.

– Allereerst vind ik het heel belangrijk voor het milieu, dat ze zien dat wij dat kunnen. Dan is het ook voor ons innerlijk een bevestiging dat het pad dat we hebben uitgestippeld de juiste is. Het was zo leuk en dan wordt het interessant om te zien of we het kunnen bijhouden, zegt Erlind Dahl Retan.

Aanvankelijk was hij een van de meest vertrouwde mannen van Kjetil Rekdal. De rechtsback denkt nu dat het bergafwaarts gaat in Trondheim.

– ja. Ik denk dat we het op papier redelijk goed begrijpen, en dan waren er enkele games waarmee we uitkwamen en enkele games die we helemaal niet deden. Gisteren zijn we veel uit geweest. Kortom, het was een hele hoge top en een hele lage onderkant. Dan hoop ik dat we ons in de buurt van ons topniveau kunnen vestigen. Dan wordt het moeilijk om te stoppen, zegt Raytan en krijgt steun van Sæter:

– De start van het seizoen ging een beetje op en neer. Dit zijn wedstrijden waar je drie punten had moeten hebben en die waarin je geluk had. In zekere zin moeten we proberen onszelf op een hoog niveau in evenwicht te brengen. Als we konden herscheppen wat we gisteren elke dag deden, zouden we te veel stappen nemen. Daar proberen we ons nu op te focussen. Het gevoel dat we nu de vakantie in gaan is best goed en als we nu Lillestrøm verslaan en die wedstrijd winnen, hebben we ineens maar vier punten. Dan was er niet veel meer over. Hij zegt dat het erg leuk is.

READ  Vogelsang bewonderde de tienkamp - de medaillewedstrijd was erg zwaar

Hyland ingrediënten

Na negen wedstrijden in het seizoen eindigde Rosenborg als zesde, tien punten achter koploper Lillstrom, die nog één wedstrijd speelde. Na de vakantie wacht de koploper op Åråsen.

– Het zou heel spannend zijn. We hebben iets om revanche op te nemen Vorig jaar waren er twee slechte ervaringen tegen Lillestrøm. Ik merk dat Pål al een paar weken ondergedoken zit, dus hij komt waarschijnlijk de 19e, lacht Reitan.

– Denk je dat hij nerveus is?

– Nee, antwoordt Hill kritisch, met een grote glimlach op zijn gezicht.

Voor die tijd toch een paar dagen in de wacht. Daar zou Raytan zijn gezin en zijn auto meenemen in een poging om mooi weer te vinden. Maar voor Satyr is het plan een beetje anders.

– Nu is het Tingvoll, Tingvoll kaas, kraftkar, etc. Het wordt een zeer smakelijke vakantie. Dan kunnen de rest van de jongens zich vermaken in Cannes, Nice en Toscane, dan zal ik me vermaken in Tingvoll.

– Je kunt nog niet tegen iets anders, of wel?

Nee, ik kan er niet tegen. Ik ben nog steeds op de begane grond, oppas lacht.