Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Virgil is mijn aanvoerder en de beste verdediger ter wereld

Met Gerard Moreno geblesseerd, zal Villarreal waarschijnlijk laag zijn en wedden op de tegenaanval. Misschien krijgen ze ook nog wat kansen in de transferwindow, aangezien Everton zondag in de Merseyside-derby terechtkwam, dan is de kwaliteit ook hoger dan diegene die dit weekend de blauwe buurman vertegenwoordigden.

Arnaut Danjuma is een razendsnelle spits en misschien wel het gevaarlijkste aanvalswapen van Villarreal in de wedstrijd van vanavond. De 25-jarige, die een half jaar onder Pep Leenders speelde als assistent-manager van Jürgen Klopp bij NEC Nijmegen, heeft een revolutie teweeggebracht in het Spaanse voetbal.

Hij is goed voorbereid op wat hem vanavond te wachten staat, hij heeft veel gezien van Liverpool voor Liverpool.

– Ik zie alles. Ik ben een voetbalfanaat en omdat ik een van de beste spelers ter wereld wil zijn, zal het me helpen mijn vaardigheden te verbeteren als ik veel voetbalwedstrijden kijk, De 25-jarige vertelt ESPN.

gevaarlijk >> bijvoeglijk naamwoord: Danjuma maakte dit seizoen 16 doelpunten in 33 wedstrijden en wordt vanavond waarschijnlijk het gevaarlijkste aanvalswapen van Villarreal.

Als je naar de wedstrijden kijkt, kun je veel leren. Ik analyseer ook mijn eigen worstelingen. Elke dag kijk ik een uur naar clips van mezelf tijdens een gevecht of training, en ik heb mijn eigen coach, Antonio Rodriguez, die met mij werkt, en we nemen alles door. In het moderne voetbal gaat het niet alleen om je talent. Het gaat over de intelligentie van voetbal en hoeveel werk je uitstelt. De Nederlander zegt dat je veel kunt leren door alleen maar jezelf te bestuderen, en dan kun je veel leren door naar je tegenstanders te kijken.

READ  Waarom er (altijd) een beetje over Martin Ødegaard moet worden gesproken ... - VG

Je hebt eerder grote teams verslagen

Villarreal plaatste zich voor de Champions League door in mei vorig jaar Manchester United te verslaan in de Europa League-finale. In het toernooi van dit jaar werden ze uitgeschakeld in de groepsfase waar ze United, Atalanta en Young Boys ontmoetten – voordat ze Juventus versloegen in de kwartfinales en Bayern München in de kwartfinales.

– De beste manier om naar de wedstrijd te gaan, is door het op dezelfde manier te doen als voorheen. We hebben onderweg al enkele Europese reuzen verslagen, het is echt een prestatie en we hebben allemaal vertrouwen in onze capaciteiten. We moeten doorgaan zoals we deden en op onze eigen manier geloven, zegt Danjuma.

Gevaarlijk doelpunt: Danjuma maakte dit seizoen 16 doelpunten in 33 wedstrijden en wordt vanavond waarschijnlijk het gevaarlijkste aanvalswapen van Villarreal.

gevaarlijk >> bijvoeglijk naamwoord: Danjuma maakte dit seizoen 16 doelpunten in 33 wedstrijden en wordt vanavond waarschijnlijk het gevaarlijkste aanvalswapen van Villarreal.

De rest van de wereld had misschien niet verwacht dat we zo ver zouden gaan, maar we hebben altijd vertrouwen gehad. Onze weg naar de halve finale was niet gemakkelijk, en dat maakt het nog beter, maar je versloeg niet de teams die we toevallig versloegen. Het is een goed teken voor ons voordat we de nieuwe gigant Liverpool en een van de beste clubs ter wereld ontmoeten.

Hij ontkent dat het team geluk heeft op de weg.

We hebben tegen Juventus en Bayern München laten zien dat er geen geluk is. We hebben een tactiek en een speelstijl. Juventus en Bayern zijn totaal verschillende teams. Juventus is een van de beste verdedigende teams ter wereld, terwijl Bayern enkele van de beste spitsen ter wereld heeft en zeer aanvallend speelt. Als we erin slagen ze te overwinnen, tonen we onze kwaliteiten en tactieken. Tegen Liverpool weten we wat we in petto hebben.

READ  - Te mooi om elkaar in de kwartfinales te ontmoeten - VG

Ik kijk ernaar uit om Virgil te ontmoeten

Virgil van Dijk is de aanvoerder van het Nederlands Elftal, waar Danjuma speelt. Een speler met een verleden bij Bournemouth kijkt ernaar uit om zijn hand bij de beste ter wereld te proberen.

Ik wil tegen de besten spelen, laten zien wat ik kan en mezelf testen tegen de besten. Daarom speel ik dit spel. Spelen tegen Virgil zou speciaal voor mij zijn, omdat hij de aanvoerder van het nationale team is. Verdedigend denk ik niet dat hij beter zou kunnen zijn dan hij, maar ik wil mezelf meten met de besten. Ik heb tot nu toe in mijn carrière laten zien dat ik kwaad kan doen, dus ik moet het blijven doen en gestaag presteren. Ik kijk ernaar uit om een ​​profiel als hij te ontmoeten.

In Bournemouth: Villarreal kocht de speler van Bournemouth.

Ik Bournemouth: Villarreal kocht de speler van Bournemouth.

Hij zag de hoge verdedigingslinie van Liverpool.

De twee dingen die indruk op me maken bij Liverpool zijn de hoge druk die ze goed doen en hoe hoog ze gaan met hun vierrichtingsverdediging. Als aanvallende speler is het fijn om een ​​hele hoge linie achter je te hebben, omdat je zo hoog op het veld kunt blijven.

Liverpool – Villarreal begint om 21.00 uur en verschijnt op TV 2 Sport 1.