Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Voetbal, Sport | Rafeeq Zakhini is klaar voor zijn verjaardag

Rafeeq Zakhini zal de komende seizoenen te zien zijn in een Molde-pak. Hij werd verkocht aan Romsdale van Fiorentina nadat hij de afgelopen drie jaar vier keer was uitgeleend.

Zakhnini wordt de tweede aanwinst van Molde deze zomer, nadat Seifert Mansverk begin augustus bij de club kwam van Sogndal.

– Een geweldige talentgenoot in zowel snelheid als technische vaardigheden. Hij heeft goede ervaringen uit het buitenland in landen als Italië, Nederland en Zwitserland, dus we kijken er nu naar uit om Zekhnini in actie te zien. Dit is een zeer opwindende handtekening, zegt CEO Ole Eric Stavrum Privéclubsites.

Zkhinni keert graag terug in het Noorse voetbal.

verwondingen

– Allereerst ben ik erg blij dat ik de kans heb gekregen vanaf mijn geboorte en dat alles op zijn plaats is. Ik kijk erg uit naar wat komen gaat. Ik heb echt honger om voor en na mijn vakantie deze zomer te verschijnen. We hebben in eerste instantie voor anderhalf jaar getekend, dus we zullen zien. Hij zegt dat ik zal proberen het team te helpen en zij zullen proberen mij te helpen Naar Romsdales Podstick.

Hij heeft onlangs lichte verwondingen opgelopen.

– Ja, er waren verschillende dingen waardoor ik veel wedstrijden verloor. Eerst ga ik mijn lichaam opbouwen en sterker worden. Ik heb nu honger en heb het al lang niet meer gevoeld. Zakhini zei: ik ben erg klaar voor zijn geboorte.

De Mulds voeren de Elite Series aan met 33 punten na 16 wedstrijden. Bodo Glimt heeft 28 punten in 15 wedstrijden.

READ  Linis stuurde zijn geboorte naar de hemel - Dunum werd teruggestuurd - VG

uitlenen

Zekhnini brak in Odd’s kant na een zeer goed lenteseizoen in 2017. Dat betekent dat de Italiaanse Fiorentina de Noor medio juli van hetzelfde jaar kocht. Slechts twee dagen later scoorde hij bij zijn debuut en maakte hij zijn officiële debuut bij de ploeg in de openingswedstrijd van de competitie tegen Inter, toen hij tien minuten voor de wedstrijd binnenkwam.

Er was slechts één clubsprong. In april 2018 werd hij uitgeleend aan Rosenborg, waar tien wedstrijden en één doelpunt werden gespeeld. Daarna werd hij voor twee termijnen uitgeleend aan Twente, voordat er vorig seizoen 15 wedstrijden en twee doelpunten waren voor het Zwitserse Lausanne.

Zekhnini heeft 30 internationale spelers die per leeftijdsgroep zijn geselecteerd voor Noorwegen, waaronder acht voor het nationale team onder 21.

(© NTB)