Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Ze zijn al een tijdje “op” mij – VG

Isabelle Herlovsen staat binnenkort weer op het voetbalveld.

De meest winstgevende speler in de geschiedenis van het Noorse nationale team maakt een comeback – slechts een jaar nadat ze stopte. Dit najaar speel je Level Three.

Geplaatst:

Het was een droom voor mij om mijn carrière in Fredrikstad af te sluiten. Ze zijn al een tijdje “in” mij, maar het was niet het moment voor mij. Nu was dat waar, vertelt Herlovsen aan VG.

“Ik heb altijd gewild dat Fredrikstad voor de top zou vechten, dus als ik mijn ervaring op dat pad kan gebruiken, wil ik daar graag aan bijdragen”, voegt ze eraan toe.

Lees ook

Isabelle Herlovsen voegt toe: – Ik wou dat ik meer motivatie had

Herlovsen, die met haar verloofde en zoon in Fredrikstad woont, heeft een contract getekend dat in eerste instantie het hele seizoen loopt. Het debuut komt dit weekend al, al heeft ze al meer dan een jaar geen echt voetbal gecoacht.

Ik moet voor die tijd wat voetbaltraining meebrengen, maar ik hoop dat het niet komt omdat ik alles in een jaar ben vergeten. Ik ben fit gebleven, zowel qua hardlopen als qua kracht. Herlovsen, die in zijn woonplaats dagelijks als personal trainer werkt, benadrukt dat voetballen een heel andere zaak is.

Isabelle Herlovsen bij de rally van het nationale team in 2018.

– Waarom ben je nu terug?

Vorig jaar was ik het voetbal beu en moest ik het van een afstandje onder de knie krijgen. Ik wilde tijd doorbrengen met familie en een normaler leven leiden. Toen ik de bestelling nu een jaar later ontving, dacht ik dat het misschien wel zou passen. Ze benadrukt dat dit geen professioneel leven is en dat ik mijn werk om de hoek voortzet.

READ  - Het wordt heel spannend - VG

Zelf heeft ze er alles aan gedaan om uit te sluiten dat dit het begin is van een reis naar een comeback als topspeelster. Maar om het helemaal uit te sluiten, dat doe je niet. De 33-jarige is de topscorer aller tijden van Noorwegen met 67 goals in 133 wedstrijden.

– Ik zal eerst die wedstrijden nemen die dit najaar komen, en dan zal ik zien hoe het volgend jaar is. Het is moeilijk te beantwoorden als je helemaal op het hoogste niveau eindigt. Ik denk van wel, maar het verlangen kan enorm zijn. Je weet maar nooit, zegt Isabelle Herlovsen.

Fredrikstad staat momenteel bovenaan in de derde klasse, omdat ze nog het voordeel hebben de wedstrijd te verliezen. De ploeg heeft ook een waanzinnig doelsaldo van 49-1 in de eerste vijf wedstrijden.