Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

Zlatan roept: – Ik hou van je, mijn vriend

Zlatan roept: – Ik hou van je, mijn vriend

Emotioneel: Zlatan Ibrahimovic huilde in een videogesprek met zijn Nederlandse vriend Theis Sligers.

In een emotioneel fragment van ESPN Nederland praat Zlatan Ibrahimovic, 41, met zijn vriend Thes Sleggers, die terminale leukemie heeft.

gepubliceerd:

Op 19-jarige leeftijd stapte Zlatan Ibrahimovic over naar de Amsterdamse gigant Ajax.

Daar ontmoette hij de toenmalige journalist (nu perschef van PSV Eindhoven) Thijs Slegers. Een journalist met wie Ibrahimovic een hechte band ontwikkelde – waarover de Zweed onder meer in zijn boek spreekt.

Nu is bij de 46-jarige persdirecteur ongeneeslijke leukemie vastgesteld.

Bekijk de wedstrijd Monza-Milaan op In G+ Sport Zaterdag om 17.50 uur.

In een fragment uit het Nederlands ESPN Sligers zat in de studio toen Ibrahimovic plotseling verscheen in een videogesprek.

Op de vraag van de presentator of Ibrahimovic zich zijn eerste ontmoeting met de Nederlandse journalist herinnert, antwoordde hij:

– Als ik me dat herinner? Ik zal het altijd onthouden. Hij is mijn enige vriend uit Holland. Ik was jong, verloren en verward. Toen kwam deze vriendelijke journalist en stak zijn hand uit, zegt Ibrahimovic.

voortgezet:

– We ontmoetten en dineerden vaak samen en werden goede vrienden. Hij heeft me enorm geholpen en me de steun gegeven die ik nodig had. Ik ben zo dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan en dat we nog steeds contact hebben.

Op het einde wordt het emotioneel voor zowel Ibrahimovic als Slegers, die hun tranen niet kunnen bedwingen.

– Hij heeft een plekje in mijn hart ingenomen en ik wil gewoon zeggen dat ik van je hou, mijn vriend, zegt Ibrahimovic.