Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Zorg voor meer van Christer Falk

Bekijk de video! Selge Torp als presentator van ‘Robinson’: zorgzamer dan Christer Falk:

Na vijf jaar op het scherm, “Robinson’s Journey” Succesvol terugkeren naar laag zoutgehalte Maandag nacht.

Lees ook: Jubeltall voor “Robinson” – Terug

Bekende items als ‘Robinson fight’, ‘Island Council’ en talk of the Alliance zijn een langverwachte ontmoeting geworden voor ‘Robinson’-kijkers, maar niet alles aan het nieuwe seizoen is zoals het was.

Onder meer presentator Christer Falck (52), die de show 14 seizoenen leidde, werd vervangen door acteur en coach Silje Torp (46).

Ik ben nooit een fan geweest

Tijdens de persdagen van de show, die voor de première was geregeld, kon Torp onthullen dat ze niet echt een fan was van het reality-concept voordat ze de rol van presentator aanvaardde.

Nee, ik was geen filmkijker van Robinson. Ik was niet. “Maar ik volgde een beetje en vond het altijd een leuk concept”, vertelde Torp aan Nettavisen.

© Geleverd door Nettavisen
DEELNEMERS VAN HET JAAR: Dit is de bende die Selge Torbe de komende weken zal leiden tijdens “Robinson’s Journey”.

DEELNEMERS VAN HET JAAR: Dit is de bende die Selge Torbe de komende weken zal leiden tijdens “Robinson’s Journey”. Foto: Nent Group / TV3

Ze had ook geen ervaring met het leiden van speciale programma’s, maar ze was gewend om voor het televisiescherm te verschijnen als actrice in de hitseries “Lilyhammer” en “The Vikings”.

– Ik heb niet de rol van programmamanager gespeeld. Ik denk niet dat het iets is dat je kunt oefenen. Ik kan maar beter denken dat het iets is waar je in ontwikkelt. Ik ging daar naar binnen en dacht dat ik het op de ‘dit’ en ‘dat’ manier moest doen, maar toen eindigde ik met iets heel anders, zei Torp en ik denk dat het een meer zorgzame rol speelt dan zijn voorganger Christer Falk.

READ  Vreemde bevestiging: hij is verkocht naar Nederland

– Maar ik was ook hard tegen ze. Omdat het veel van hen vraagt, moeten ze gemotiveerd zijn om ver te gaan. Ik gebruik zowel de acteur als de mentale trainer in mij, om hen eraan te herinneren waarom ze er zijn, wie ze zijn en hen mogelijk te pushen om hun grenzen te verleggen.

Ik kan nooit bij mezelf zijn

Hoewel Silje Torp nog nooit een “enthousiaste kijker van Robinson” is geweest, kan ze gerust zeggen dat ze vandaag, na enkele weken filmen in de Dominicaanse Republiek, is.

Op de vraag of ze in een mogelijk nieuw seizoen als gastheer wil doorgaan, antwoordde ze snel ja. Ze beschrijft de baan als regisseur van Robinson’s Journey ook als iets unieks en leerzaams – en een van de coolste dingen waar ze bij betrokken is geweest.

Ze kon zich echter nooit voorstellen dat ze het zou delen.

– Ik denk niet dat ik erbij had kunnen zijn. Ik ga heel slecht om met het eten van heel weinig voedsel. Ik had niet gedacht dat ik het erg naar mijn zin zou hebben op een onbewoond eiland.

Het is leuk om de mensen te zien die echt ijzer geven en die elke dag naar zichzelf gaan om altijd hun beste prestatie te leveren. En ze vervolgde: Het is moeilijk, en ik benijd ze niet.

“Robinson Expedition” wordt op maandag om 20:30 uur uitgezonden op TV3.