Huissen TV

Informatie over Nederland. Selecteer de onderwerpen waarover u meer wilt weten over Huissen

– Zorg voor meer van Christer Falk

Bekijk de video! Selji Torbe op ‘Robinson’-host: – Zorgen voor Christer Falk:

Na vijf jaar weg van het scherm, deed ik ‘Robinson’s Journey’ Succesvol terugkeren naar laag zoutgehalte Maandag nacht.

Lees ook: Jubeltall voor “Robinson” – Terug

Bekende items zoals ‘Robinson fight’, ‘Island Council’ en praten over de alliantie zijn een langverwachte ontmoeting geworden voor ‘Robinson’-kijkers, maar niet alles aan het nieuwe seizoen is zoals het was.

Onder meer presentator Christer Falck (52), die de show gedurende 14 seizoenen leidde, werd vervangen door acteur en coach Silje Torp (46).

Ik ben nooit een fan geweest

Tijdens de persdagen van de show, die voor de première was geregeld, kon Torp onthullen dat ze niet echt een fan was van het reality-concept voordat ze de rol van presentator aanvaardde.

Nee, ik was geen Robinson-kijker. Ik was niet. Turp vertelde het aan Nettavisen, maar ik volgde een beetje, en ik vond het altijd een leuk concept.DEELNEMERS VAN HET JAAR: Dit is de bende die Selge Torp zal leiden tijdens


© Geleverd door Nettavisen
DEELNEMERS VAN HET JAAR: Dit is de bende die Selge Torp de komende weken zal leiden tijdens “Robinson’s Journey”.

DEELNEMERS VAN HET JAAR: Dit is de bende die Selge Torp de komende weken zal leiden tijdens “Robinson’s Journey”. Foto: Nent Group / TV3

Ze had ook geen speciale programmeerervaring, maar ze was gewend om als actrice voor het televisiescherm te verschijnen in de hits van de series “Lilyhammer” en “The Vikings”.

Ik speelde niet de rol van programmamanager. Ik denk niet dat het iets is dat je kunt oefenen. Ik denk dat het iets is waar je in ontwikkelt. Ik kwam daar binnen en dacht dat ik het op de ‘dit’ en ‘die’ manier moest doen, maar toen eindigde ik met iets heel anders, zei Torp en ik denk dat ze een meer verzorgende rol op zich neemt dan zijn voorganger Christer Falk.

READ  Dumfries stuurde Nederland naar de hemel in spannende wedstrijd met vijf doelpunten - VG

– Maar ik was ook heel hard tegen ze. Omdat het veel van hen vraagt, moeten ze gemotiveerd zijn om ver te gaan. Ik gebruik zowel de acteur als de mentale coach in mij, om ze eraan te herinneren waarom ze er zijn, wie ze zijn en misschien om ze te pushen om hun grenzen te verleggen.

Ik kan nooit bij mezelf zijn

Hoewel Silje Torp nog nooit een “enthousiaste Robinson-kijker” is geweest, kan ze gerust zeggen dat ze dat vandaag is na enkele weken filmen in de Dominicaanse Republiek.

Op de vraag of ze in een mogelijk nieuw seizoen wil blijven optreden, antwoordde ze snel ja. Ze beschrijft de baan als regisseur van Robinson’s Journey ook als iets unieks en leerzaams – en een van de coolste dingen waar ze bij betrokken is geweest.

Zelf had ze echter nooit kunnen bedenken dat ze deelnemer zou zijn.

– Ik denk niet dat ik erbij had kunnen zijn. Ik ga zo slecht om met zo weinig eten. Ik had niet gedacht dat ik het erg naar mijn zin zou hebben op een onbewoond eiland.

– Het is leuk om de mensen te zien die echt ijzer geven en die elke dag naar zichzelf gaan om altijd de best mogelijke prestaties te leveren. Ze vervolgde: Het is moeilijk en ik benijd ze niet.

“Robinson Expedition” wordt op maandag om 20:30 uur uitgezonden op TV3.